opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › langtids hævet franskbrød

langtids hævet franskbrød

langtids hævet franskbrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(252)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
langtids hævet franskbrød
39.538
Visninger
709
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1kg mel.7dl.vand.10g gær. 1spsk.honning.2spsksalt.


SÅDAN GØR DU
mel i en stor skål.vandet skal værre håndvarmt tilsæt gær.og det øvrige..
dejen skal æltes godt.stilles til hævning med et vådt klæde..den hæver til næste morgen..dejen æltes med lidt mel.den kan godt værre klæbrig.efterhæver tildobbelt størelse.bages varm ovn 200.g 30-40 min...dejen kan bruges til forskellige brødtyper..eks.fokasia.flyte.boller..
SERVERING
man kan lave dejen om aftnen så er der dejlig frisk brød om morgnen..held og lykke..pensles med kold vand og bager ca.30min ved 200g..
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på langtids hævet franskbrød med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet langtids hævet franskbrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brombærsyltetøj med rom     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Pandepizza     Brød med brændenælde og tang     Anderledes Kylling Parmesan     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spinat-champignon gratin     Franskbrød III     Pølsegifler     Pasta Cabonara uden æg     Blødkogte æg     Franskbrød II     Citron sirup     Skaldyrssalat     Olivensnegle     Indbagte rejer     Aubergine-tomatsalat med frisk basilikum     Fersken suppe (den er genial)     tygstegsbøffer med tilbehør     Græsk rejetærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]