opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling i paprikasauce

Kylling i paprikasauce

Kylling i paprikasauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(395)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
69.287
Visninger
2.386
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g kyllingebrystfilet
2 tomater
1 stort løg
2 stk rød peberfrugt
250 ml fløde
4-5 dl vand
1 spsk stødt paprika (edelsüss el. rosen)
1 spsk tomatpure (evt.)
Salt, peber
Olivenolie

Tilbeghør:
Kartofler, Paprika, basilikum, salt, peber, olivenolie


SÅDAN GØR DU
Kyllingefileterne skæres i ca. 4-5 stykker hver på tværs. Løget hakkes fint, og tomaterne skæres i grove stykker. Toppen skæres af peberfrugterne, og kernen tages ud, hvorefter frugterne skæres i strimler. Olivenolie varmes op i en sautepande og løget svitses. Halvvejs i svitsningen tilsættes stødt paprika, og der steges videre ca. et halv minut, før kyllingen tilsættes. Kyllingen steges og vendes meget, så alle sider bliver "lukket", hvorefter tomat og peberfrugt tilsættes og steger med, indtil grydebunden bliver fri for evt. fastbrændt kylling (tomatsaften løsner fastbrændt kød). Så tilsættes vandet, og det sættes til at simre under låg i ca. 20 min. Nu tilsættes fløde, salt og peber, og der kan evt. smages til med tomatpure (det giver også mere farve). Når retten har kogt op en gang med fløden i, er den færdig.

Som tilbehør anbefales hvide ris eller ovnstegte kartoffelbåde:
Skræl ca. 1 kg kartofler og skær dem i både. Læg dem i et ildfast fad og drys ca. 1 spsk paprika over samt basilikum, salt, peber og olivenolie. Vend det godt sammen med hænderne og sæt det i en 225 grader ovn i ca. 35 min.
SERVERING
Kyllingestykkerne serveres med ris eller ovnstegte kartofler med paprikasaucen fordelt ud over samt evt. godt brød og salat. Der er meget smag i retten, så man kan godt drikke rødvin til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
03.03.2016, 09:21
Hej Allan, tak for din kommentar, vi kan se at opskriften mangler antal tomater, det er nu tilføjet af os, da Karl ikke har reageret på den mail han får når der kommer en kommentar til hans opskrifter. vedr. om Maduniverset.dk bliver opdateret så arbejder vi hver dag på Maduniverset.dk og på vores apps til Windows (pc, tablet og mobil) + IOS + Android

Allan
01.03.2016, 14:06
Ja, hvor mange tomater? Og hvorfor besvares en kommentar fra 2005 ikke, eller som minimum rette opskriften til? Hmm. Mad Universet er måske ikke et site som opdateres mere?

Kurt
30.12.2006, 18:39
Dejlig opskrift. Har ikke lavet den endnu men jeg elsker. Har aldrig smagt noget der kunnne minde om denne ret, men veg ved jeg kan lide den.MÅSKE???

Anja
14.11.2005, 18:48
hvor mange tomater ?
 
Denne gode opskrift på Kylling i paprikasauce fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling i paprikasauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Oldemors sirupskage - nem og lækker     Mormors Stegte sild i eddike     Børnenes kokoskugler     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Andebryst i ovn til mange     Svampet kanelkage     Oldes Kokoskranse     Trylledej (ikke spiseligt)     Konfekt med Bailey     Raclette med det hele     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Knasende chokolade cornflakes     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Indbagte rejer     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Hjemmelavede snebolde med marcipan og sprød chokolade     Stegt flæsk m. persillesovs     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]