opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Coulottesteg m. hasselbach kartofler

Coulottesteg m. hasselbach kartofler

Coulottesteg m. hasselbach kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(251)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
44.829
Visninger
895
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
En Coulottesteg
1 fed Hvidløg
Salt, peber og paprika
2 kg. kartofler
Olie
Basillikum eller provancekrydderi (kun til kartoflerne)

Tilbehør:

Knorrs krydret beanaisesovs
Grøntsager efter smag eller salat
Hvidløgsflutes


SÅDAN GØR DU
Coulotten renses og senerne skæres fra.
Ridses ovenpå kødet.

Hvidløget pilles og deles i 2. Stik en lomme (hul) i kødet 2 steder, hvor hvidløget kommes i. Herefter drysses salt, peber og paprika på.

Put stegetermometer i enden af kødet i centrum, der hvor kødet er breddest.
Sættes herefter på en rist i en lille bradepande med lidt vand i bunden, og stilles midt i ovnen på varmluft/almindelig på 180 grader i ca. 40-50 min. til stegetermometert viser 58 grader.

Når stegen er færdig, tages den ud og pakkes let ind i staniol, og hviler i ca. 15 min. til termometeret viser 60-62 grader.

Skæres herefter ud på følgende måde:
Skær fra den ene ende af, så "trådene" i
Kødet er marmoreret i skiverne, når der skæres ud, ellers bliver kødet sejt at spise. Når ca. halvdelen er skåret ud, bliver skiverne anderledes at se på - "Trådene" bliver lange, og så vendes stegen og skæres fra en anden vinkel, så skiverne igen er marmoreret i kødet.

Hasselbach kartofler:

Kartoflerne skrælles og ridses i toppen ca. 1/3 del ned i dybde.
Stilles i en passende bradepande eller ildfast fad, der er smurt m. olie.
Pensles herefter med lidt olie og drysses med salt, peber og basillikum eller provancekrydderi.
Sættes i bunden af ovnen i ca. 45 min. Stik evt. m. en stegenål for at se om kartoflerne er færdige.

Beanaisesovs:

Laves som der står på Knorr pakken, dog kan man undlade fedtstoffet ved at shake pulveret sammen med mælken inden det hældes direkte i gryden. Der skal bruges en anelse mindre mælk end angivet på pakken.
Husk at røre i sovsen hele tiden, da den let brænder på, når der ikke er fedtstof i.
SERVERING
Serveres med hvidløgsflutes - færdige eller efter den opskrift jeg har stående her på siden + salat eller grøntsager efter behag. Dejlig mad, når man har gæster eller blot skal hygge sig.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Hans Damm
26.05.2013, 12:27
Fin ide med de Hasselbachkartofler til, det skal vi prøve i aften, men jeg skifter dog den Bearnaissesauce ud med en god rødvinssauce
 
Denne gode opskrift på Coulottesteg m. hasselbach kartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Coulottesteg m. hasselbach kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Sankt hans opskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Sommersalat med knas og nordisk marinade     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Abehjerne     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillet vildt dyrekølle     God Kartoffelsalat     Marshmallow pandekager     Tunmousse      Hyldeblomst eddike     Svampet kanelkage     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Gammeldags Pandekager     Røræg i ovn     Grillspyd     Marinade til kyllingfilet     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]