opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Coulottesteg m. hasselbach kartofler

Coulottesteg m. hasselbach kartofler

Coulottesteg m. hasselbach kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(251)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
45.333
Visninger
902
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
En Coulottesteg
1 fed Hvidløg
Salt, peber og paprika
2 kg. kartofler
Olie
Basillikum eller provancekrydderi (kun til kartoflerne)

Tilbehør:

Knorrs krydret beanaisesovs
Grøntsager efter smag eller salat
Hvidløgsflutes


SÅDAN GØR DU
Coulotten renses og senerne skæres fra.
Ridses ovenpå kødet.

Hvidløget pilles og deles i 2. Stik en lomme (hul) i kødet 2 steder, hvor hvidløget kommes i. Herefter drysses salt, peber og paprika på.

Put stegetermometer i enden af kødet i centrum, der hvor kødet er breddest.
Sættes herefter på en rist i en lille bradepande med lidt vand i bunden, og stilles midt i ovnen på varmluft/almindelig på 180 grader i ca. 40-50 min. til stegetermometert viser 58 grader.

Når stegen er færdig, tages den ud og pakkes let ind i staniol, og hviler i ca. 15 min. til termometeret viser 60-62 grader.

Skæres herefter ud på følgende måde:
Skær fra den ene ende af, så "trådene" i
Kødet er marmoreret i skiverne, når der skæres ud, ellers bliver kødet sejt at spise. Når ca. halvdelen er skåret ud, bliver skiverne anderledes at se på - "Trådene" bliver lange, og så vendes stegen og skæres fra en anden vinkel, så skiverne igen er marmoreret i kødet.

Hasselbach kartofler:

Kartoflerne skrælles og ridses i toppen ca. 1/3 del ned i dybde.
Stilles i en passende bradepande eller ildfast fad, der er smurt m. olie.
Pensles herefter med lidt olie og drysses med salt, peber og basillikum eller provancekrydderi.
Sættes i bunden af ovnen i ca. 45 min. Stik evt. m. en stegenål for at se om kartoflerne er færdige.

Beanaisesovs:

Laves som der står på Knorr pakken, dog kan man undlade fedtstoffet ved at shake pulveret sammen med mælken inden det hældes direkte i gryden. Der skal bruges en anelse mindre mælk end angivet på pakken.
Husk at røre i sovsen hele tiden, da den let brænder på, når der ikke er fedtstof i.
SERVERING
Serveres med hvidløgsflutes - færdige eller efter den opskrift jeg har stående her på siden + salat eller grøntsager efter behag. Dejlig mad, når man har gæster eller blot skal hygge sig.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Hans Damm
26.05.2013, 12:27
Fin ide med de Hasselbachkartofler til, det skal vi prøve i aften, men jeg skifter dog den Bearnaissesauce ud med en god rødvinssauce
 
Denne gode opskrift på Coulottesteg m. hasselbach kartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Coulottesteg m. hasselbach kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Tyrkisk suppe     SUPER NEM CHOKOLADEKAGE     Fyldt kalkunbryst II     Nemme flûtes     Ananas-chokolademousse     Arme Riddere - Sprøde, Karamel-agtig french toast     Almindelig salat     Forloren pindsvin     Fedtfattig boller i karry     And à l`orange     Krabberoulade     Bacon-kartofler til grill     Ægte Béarnaise Sauce     Æblesalat med valnødder     Oksekødsfrikadeller     Chokoladekage med frisk ingefær     Æblekage med kanelsukker og nødder.     Pangasius med feta og spinat     Kyllingefrikadeller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]