opskrifter
Søg i 12.568 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Coulottesteg m. hasselbach kartofler

Coulottesteg m. hasselbach kartofler

Coulottesteg m. hasselbach kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(251)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
44.043
Visninger
886
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
En Coulottesteg
1 fed Hvidløg
Salt, peber og paprika
2 kg. kartofler
Olie
Basillikum eller provancekrydderi (kun til kartoflerne)

Tilbehør:

Knorrs krydret beanaisesovs
Grøntsager efter smag eller salat
Hvidløgsflutes


SÅDAN GØR DU
Coulotten renses og senerne skæres fra.
Ridses ovenpå kødet.

Hvidløget pilles og deles i 2. Stik en lomme (hul) i kødet 2 steder, hvor hvidløget kommes i. Herefter drysses salt, peber og paprika på.

Put stegetermometer i enden af kødet i centrum, der hvor kødet er breddest.
Sættes herefter på en rist i en lille bradepande med lidt vand i bunden, og stilles midt i ovnen på varmluft/almindelig på 180 grader i ca. 40-50 min. til stegetermometert viser 58 grader.

Når stegen er færdig, tages den ud og pakkes let ind i staniol, og hviler i ca. 15 min. til termometeret viser 60-62 grader.

Skæres herefter ud på følgende måde:
Skær fra den ene ende af, så "trådene" i
Kødet er marmoreret i skiverne, når der skæres ud, ellers bliver kødet sejt at spise. Når ca. halvdelen er skåret ud, bliver skiverne anderledes at se på - "Trådene" bliver lange, og så vendes stegen og skæres fra en anden vinkel, så skiverne igen er marmoreret i kødet.

Hasselbach kartofler:

Kartoflerne skrælles og ridses i toppen ca. 1/3 del ned i dybde.
Stilles i en passende bradepande eller ildfast fad, der er smurt m. olie.
Pensles herefter med lidt olie og drysses med salt, peber og basillikum eller provancekrydderi.
Sættes i bunden af ovnen i ca. 45 min. Stik evt. m. en stegenål for at se om kartoflerne er færdige.

Beanaisesovs:

Laves som der står på Knorr pakken, dog kan man undlade fedtstoffet ved at shake pulveret sammen med mælken inden det hældes direkte i gryden. Der skal bruges en anelse mindre mælk end angivet på pakken.
Husk at røre i sovsen hele tiden, da den let brænder på, når der ikke er fedtstof i.
SERVERING
Serveres med hvidløgsflutes - færdige eller efter den opskrift jeg har stående her på siden + salat eller grøntsager efter behag. Dejlig mad, når man har gæster eller blot skal hygge sig.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Hans Damm
26.05.2013, 12:27
Fin ide med de Hasselbachkartofler til, det skal vi prøve i aften, men jeg skifter dog den Bearnaissesauce ud med en god rødvinssauce


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Coulottesteg m. hasselbach kartofler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Coulottesteg m. hasselbach kartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Coulottesteg m. hasselbach kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Helstegt okse cuvette     operakage     Andebryst i ovn til mange     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors Stegte sild i eddike     Estragonsovs     Raclette med det hele     Kvædemarmelade     Helstegt grillet oksefilet     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Børnenes kokoskugler     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]