opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kartoffelbrød

Kartoffelbrød

Kartoffelbrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.908
Visninger
318
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
25 gram gær
1-2 revne kartofler(mellemstore)rå
2 dl. lunkent vand
1 dl. mælk, A38 eller andet, kan erstattes med vand
2 spsk olie
1 tsk salt
1 tsk sukker
100 g. grahamsmel/rugmel eller anden grov-mel
350-400 g. hvedemel
1 spsk. sovsekulør (hvis man ønsker et mørkt brød)


SÅDAN GØR DU
Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt,sukker, olie og mælkeprodukt, tilsæt de revne rå kartofler,rør grovmelet i, og hæl hvedemel i indtil dejen ikke klistrer. Husk gærdej bliver bedre jo længere du ælter det, så ælt i 4-5 min.
Stilles til hævning i 40-45 min. et lunt sted.
Ælt nu dejen igennem igen og form derefter brødet som du har lyst til, rundt/aflangt/flettet osv.
Stil brødet til hævning i 15-20 min.Rids brødet og pensel det med vand, kan evt. drysses med lidt mel.
Sættes i ovnen ved 200 grader i 30-40 min.
SERVERING
Godt madbrød! Der kan også laves madpakke -boller ud af denne dej, da den holder sig frisk længe på grund af de revne kartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Kokoskager:
12.06.2008, 17:10
Kokoskager: Du skal bruge: 2Æg 2½ dl sukker 5 dl kokosmel 1 spsk. Smeltet smør 1 Spsk. Hvederne Sådan gør du: 1. Tænd for ovnen og indstil den på 175° 2. Tag en røreskål, knæk æggene mod Kanten og lad dem glide ned i skålen. 3. Hæld sukkeret i skålen og pisk med hjul Eller el-pisker, til æggene er tykke og luftige. 4. Hæld kokosmelet i skålen og rør godt Med en ske. 5. Smør en bageplade med smør. Drys melet på og ryst pladen, til den er dækket Af et tyndt lag. 6. Læg små klatter dej på pladen med to Teskeer. Beregn god plads mellem kagerne ; De flyder ud. Bag kagerne i ovnen, til de er lysegule (10-12 min.). Tag dem af med en paletkniv Og lad dem afkøle på bageristen Hvis du kun har 1 bageplade. Skal du lade den afkøle, inden du bager resten at Kagerne. Hvis du kun har 1 bageplade, Skal du lade den afkøle, inden du I Bager resten af kagerne.
 
Denne gode opskrift på Kartoffelbrød fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kartoffelbrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     drømmekage i bradepande     Piment sauce     Abrikos trifli     Spinattærte med fetaost     Mørbradgryde m. ris     Ovnstegt røget medister     Indbagte rejer     Varm Kartoffelsalat     Raclette med det hele     Mormors Stegte sild i eddike     Sønderjyske pebernødder     Surkål     Krydret nakkefilet.     Børnenes kokoskugler     Anderledes hakkebøf     Rødbede-gryde med oksekød.     Mandarin kage     Stegt flæsk m. persillesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]