opskrifter
Søg i 12.572 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kartoffelbrød

Kartoffelbrød

Kartoffelbrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.352
Visninger
299
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
25 gram gær
1-2 revne kartofler(mellemstore)rå
2 dl. lunkent vand
1 dl. mælk, A38 eller andet, kan erstattes med vand
2 spsk olie
1 tsk salt
1 tsk sukker
100 g. grahamsmel/rugmel eller anden grov-mel
350-400 g. hvedemel
1 spsk. sovsekulør (hvis man ønsker et mørkt brød)


SÅDAN GØR DU
Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt,sukker, olie og mælkeprodukt, tilsæt de revne rå kartofler,rør grovmelet i, og hæl hvedemel i indtil dejen ikke klistrer. Husk gærdej bliver bedre jo længere du ælter det, så ælt i 4-5 min.
Stilles til hævning i 40-45 min. et lunt sted.
Ælt nu dejen igennem igen og form derefter brødet som du har lyst til, rundt/aflangt/flettet osv.
Stil brødet til hævning i 15-20 min.Rids brødet og pensel det med vand, kan evt. drysses med lidt mel.
Sættes i ovnen ved 200 grader i 30-40 min.
SERVERING
Godt madbrød! Der kan også laves madpakke -boller ud af denne dej, da den holder sig frisk længe på grund af de revne kartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Kokoskager:
12.06.2008, 17:10
Kokoskager: Du skal bruge: 2Æg 2½ dl sukker 5 dl kokosmel 1 spsk. Smeltet smør 1 Spsk. Hvederne Sådan gør du: 1. Tænd for ovnen og indstil den på 175° 2. Tag en røreskål, knæk æggene mod Kanten og lad dem glide ned i skålen. 3. Hæld sukkeret i skålen og pisk med hjul Eller el-pisker, til æggene er tykke og luftige. 4. Hæld kokosmelet i skålen og rør godt Med en ske. 5. Smør en bageplade med smør. Drys melet på og ryst pladen, til den er dækket Af et tyndt lag. 6. Læg små klatter dej på pladen med to Teskeer. Beregn god plads mellem kagerne ; De flyder ud. Bag kagerne i ovnen, til de er lysegule (10-12 min.). Tag dem af med en paletkniv Og lad dem afkøle på bageristen Hvis du kun har 1 bageplade. Skal du lade den afkøle, inden du bager resten at Kagerne. Hvis du kun har 1 bageplade, Skal du lade den afkøle, inden du I Bager resten af kagerne.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kartoffelbrød opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kartoffelbrød fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kartoffelbrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Æbleskiver (sønderjyske)     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Gryderet med broccoli og kalkun     Mormors Stegte sild i eddike     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Kvædemarmelade     Lagkage med karamelmousse, lakridslag og hvid brownie     Andebryst i ovn til mange     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Porrer i fad med oksekød     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Pastaret i fad     Oldes Kokoskranse     Glace til kage     Børnenes kokoskugler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]