opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sarah Bernardt kager

Sarah Bernardt kager

Sarah Bernardt kager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(145)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Sarah Bernardt kager
19.814
Visninger
276
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En meget hurtig version af den klassiske Sarah Bernardt kage



DU SKAL BRUGE
1/2 l Piskefløde. 100 g Mørk Chokolade 50% kakao indhold) 1 ps. Makroner. 200 g Overtrækschokolade.


SÅDAN GØR DU
Kog fløden op i en gryde. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden.Kog blandingen ved svag varme og under omrøring. Lad cremen stå koldt et par timer til den stivner, Ca. 4-5 timer. Pisk det op, Tryk den flade side af makronen let og smør derefter cremen på , så den danner en top.Stil kagerne koldt i et par timer. Smelt overtrækschokoladen, Chokoladen smøres forsigtig på med en pensel.. Stil kagerne koldt.
SERVERING
Som dessert. Eller til en kop kaffe..
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sarah Bernardt kager med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sarah Bernardt kager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillspyd     Gulerodskage- Deluxe     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Trylledej (ikke spiseligt)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kogning af majs     Røræg i ovn     Nemme flûtes     Skinkesalat     Fersken suppe (den er genial)     Ribssaft     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Ægte indianer-røv     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Boller m/ A38     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]