opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sarah Bernardt kager

Sarah Bernardt kager

Sarah Bernardt kager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(148)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Sarah Bernardt kager
20.135
Visninger
281
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En meget hurtig version af den klassiske Sarah Bernardt kage



FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1/2 l Piskefløde. 100 g Mørk Chokolade 50% kakao indhold) 1 ps. Makroner. 200 g Overtrækschokolade.


SÅDAN GØR DU
Kog fløden op i en gryde. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden.Kog blandingen ved svag varme og under omrøring. Lad cremen stå koldt et par timer til den stivner, Ca. 4-5 timer. Pisk det op, Tryk den flade side af makronen let og smør derefter cremen på , så den danner en top.Stil kagerne koldt i et par timer. Smelt overtrækschokoladen, Chokoladen smøres forsigtig på med en pensel.. Stil kagerne koldt.
SERVERING
Som dessert. Eller til en kop kaffe..
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sarah Bernardt kager med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sarah Bernardt kager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Chokoladekage på 5 min. i en kop     Raclette med det hele     paella skøtt     Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast     Paneret brie pandestegt     Marengs med dadler og chokolade     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Simpel og lækker Biksemad     Provence fiskesuppe med aioli og brød     Fedtfattig kartoffelfad.     Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro     Mørbradgryde m. ris     Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     Farmors tortellini     melboller til supper     Ægte indianer-røv     Kyllingesalat     Millionbøf fedtfattig     bagepulver     Babecue marineret okse striplon på grill     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]