opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sarah Bernardt kager

Sarah Bernardt kager

Sarah Bernardt kager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(143)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Sarah Bernardt kager
19.195
Visninger
260
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En meget hurtig version af den klassiske Sarah Bernardt kage

DU SKAL BRUGE
1/2 l Piskefløde. 100 g Mørk Chokolade 50% kakao indhold) 1 ps. Makroner. 200 g Overtrækschokolade.


SÅDAN GØR DU
Kog fløden op i en gryde. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden.Kog blandingen ved svag varme og under omrøring. Lad cremen stå koldt et par timer til den stivner, Ca. 4-5 timer. Pisk det op, Tryk den flade side af makronen let og smør derefter cremen på , så den danner en top.Stil kagerne koldt i et par timer. Smelt overtrækschokoladen, Chokoladen smøres forsigtig på med en pensel.. Stil kagerne koldt.
SERVERING
Som dessert. Eller til en kop kaffe..
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sarah Bernardt kager med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sarah Bernardt kager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillspyd med kyllingeinderfilet      Kylling satay stegt i ovn     Makronkage     Havretern med nougat     Lagkage med banan & ananas     Glaserede løg.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Kyllingbryst med pesto og bacon     Skotske æg     Gode Råd - lette og luftige     Afrikansk peanut kylling     Sauce     Sund kylling salat     Stegt flæsk m. persillesovs     gammel Estrup gryde     Krydret grønsagssuppe med pasta     Tarteletter Med Kylling     Chili Con Carne (De Luxe)     lagkage med råcreme & frugt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]