opskrifter
Søg i 12.524 opskrifter fra 25.806 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinafisk

Kinafisk

Kinafisk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(77)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.016
Visninger
170
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Jannie Johanson

DU SKAL BRUGE
400 g hellefisk (evt lyssej e.lign.) Skåret i portionsstykker
Marinade:
½ dl soja
1 spsk. Finthakket syltet ingefær
1 spsk. Ingefærlage
Sauce:
1 ds ananas i tern + saften
2 røde peberfrugt i tern
2½ dl grønsagsbouillon
1 dl rosiner
1 tsk. Citronsaft
1 tsk. Hvid balsamisk eddike eller vineddike
1 spsk. sukker
1 spsk. Ingefærlage
2 tsk. Maizena majsstivelse


SÅDAN GØR DU
Rør marinaden sammen, og hæld den over fisken. Lad det marinere i køleskab min. 1 time, gerne 5-6 timer.
Bouillon, ananas og ananassaft, peberfrugter, rosiner, citronsaft, eddike, sukker og ingefærlage koges godt sammen. Skum af ind imellem. Koger ca 15-20 minutter.
Opløs maizena i lidt koldt vand og jævn saucen.
Læg fisken på bageplade og steg dem i ovnen på bagepapir ca. 5-7 minutter ved 250 grader (forvarmet)
SERVERING
Anret ved at lægge fisken i fad, og hæld saucen hen over. Server med ris, salat og groft brød.

 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kinafisk opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kinafisk fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinafisk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Habanerõ amarillo salsa     Tun og spaghetti med syrlig citron     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Blomstertomater     Marinade til kylling     Nemme pølsehorn     kagecreme - yderst bagefast     Den bedste Kylling i Karry!     hvidløgs sild     Farsbrød med bacon.Bagtekartofler & salat     Marinade til kyllingfilet     Grillet Burger med glaseret rødløg     Formbrød med bageenzym      Laks i kokosmælk     Marinerede flanksteak     Gnocchi af bagte kartofler     stegt koteletter     Hjemmelavet LCHF bounty (uden sukker)     Fondue     Andebryst med solbær/chokoladesauce og rodfrugtmos     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]