opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinafisk

Kinafisk

Kinafisk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(77)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.050
Visninger
195
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
400 g hellefisk (evt lyssej e.lign.) Skåret i portionsstykker
Marinade:
½ dl soja
1 spsk. Finthakket syltet ingefær
1 spsk. Ingefærlage
Sauce:
1 ds ananas i tern + saften
2 røde peberfrugt i tern
2½ dl grønsagsbouillon
1 dl rosiner
1 tsk. Citronsaft
1 tsk. Hvid balsamisk eddike eller vineddike
1 spsk. sukker
1 spsk. Ingefærlage
2 tsk. Maizena majsstivelse


SÅDAN GØR DU
Rør marinaden sammen, og hæld den over fisken. Lad det marinere i køleskab min. 1 time, gerne 5-6 timer.
Bouillon, ananas og ananassaft, peberfrugter, rosiner, citronsaft, eddike, sukker og ingefærlage koges godt sammen. Skum af ind imellem. Koger ca 15-20 minutter.
Opløs maizena i lidt koldt vand og jævn saucen.
Læg fisken på bageplade og steg dem i ovnen på bagepapir ca. 5-7 minutter ved 250 grader (forvarmet)
SERVERING
Anret ved at lægge fisken i fad, og hæld saucen hen over. Server med ris, salat og groft brød.
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kinafisk fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinafisk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fondue     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Mormors citronfromage     Helstegt Oksestriploin     Charlotte russe     Kogning af kongekrabbe     Røræg i ovn     Nemme pølsehorn     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Lammeculotte i ovn.     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Færøsk æblekage     Mexicansk kyllingelasagne     Pizza bagt på bagesten     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]