opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kinafisk

Kinafisk

Kinafisk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(77)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.166
Visninger
196
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
400 g hellefisk (evt lyssej e.lign.) Skåret i portionsstykker
Marinade:
½ dl soja
1 spsk. Finthakket syltet ingefær
1 spsk. Ingefærlage
Sauce:
1 ds ananas i tern + saften
2 røde peberfrugt i tern
2½ dl grønsagsbouillon
1 dl rosiner
1 tsk. Citronsaft
1 tsk. Hvid balsamisk eddike eller vineddike
1 spsk. sukker
1 spsk. Ingefærlage
2 tsk. Maizena majsstivelse


SÅDAN GØR DU
Rør marinaden sammen, og hæld den over fisken. Lad det marinere i køleskab min. 1 time, gerne 5-6 timer.
Bouillon, ananas og ananassaft, peberfrugter, rosiner, citronsaft, eddike, sukker og ingefærlage koges godt sammen. Skum af ind imellem. Koger ca 15-20 minutter.
Opløs maizena i lidt koldt vand og jævn saucen.
Læg fisken på bageplade og steg dem i ovnen på bagepapir ca. 5-7 minutter ved 250 grader (forvarmet)
SERVERING
Anret ved at lægge fisken i fad, og hæld saucen hen over. Server med ris, salat og groft brød.
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kinafisk fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kinafisk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fyldt kalkunbryst II     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Grillspyd     Puffede hvedekerner     Raclette med det hele     Blødende chokoladekage     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Frisk myntete     Nemme æbleskiver     Suppekuren     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagte rejer     Stikkelsbærtærte     Helstegt Oksestriploin     Grillet kyllingefilet     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]