opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Piment sauce

Piment sauce

Piment sauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(292)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
39.317
Visninger
258
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 løg
1 fennikel
3 røde peberfrugter
½ l grønsagsbouillon
1 dl hvidvin
1 spsk. Olivenolie
1-2 dl fløde


SÅDAN GØR DU
Rens de røde peberfrugter, og del dem i 3-4 stykker. Læg dem på en bageplade med skindsiden opad og ”brænd” dem under grillen ved 225 grader 10-15 minutter. De skal være ret sorte.
Læg dem med det samme i en plasticpose og luk den til. Når de er kolde, er skindet lige til at pille af.
Skær løg og fennikel i grove skiver, og svits dem af i olivenolie i en tykbundet gryde.
Tilsæt peberfrugterne og lad dem stege lidt med.
Tilsæt hvidvinen og lad det koge ned til den halve mængde væske.
Tilsæt bouillon og lad det koge godt ned. (igen ca. til den halve mængde)
Blend saucen – pas på dampen når du åbner blenderen igen.
Hæld tilbage i gryden, og tilsæt fløde efter smag.
Smag til med salt og peber, evt sukker og sød paprika.
SERVERING
God smagfuld sauce. God til fisk og kylling eller andet lyst kød, der ikke giver stegesky. Rød peberfrugt er det flotteste og mest delikate – du kan bruge andre farver, men det giver en mere bitter smag til saucen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Piment sauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Piment sauce fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Piment sauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Røræg i ovn     Svinemørbrad i svøb med ratatouille og pesto.     Gulerodskage (Rå)     Kold grøntsagssuppe     Svampet kanelkage     Hannes vafler.     Spagetti carbonara     EN fars --- 3 retter hvidkålsrouletter, frikadeller -kødboll     Helstegt grillet oksefilet     Den BEDSTE Bolognese     Blødende chokoladekage     indbagte pølser     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Hjemmelavet citronolie     Forloren hare m ribs-flødesovs     Tunmousse      Raclette med det hele     Hakket Oksekød med Hvidkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]