opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grydestegt svinekam med fennikel og rosmarin

Grydestegt svinekam med fennikel og rosmarin

Grydestegt svinekam med fennikel og rosmarin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(125)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.873
Visninger
151
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 svinekam uden svær
salt og peber
stødt fennikel

1 fennikel i grove stykker
2 løg i både
2 stilke rosmarin
2 dl hvidvin


SÅDAN GØR DU
Svinekammen snøres let. Drys den med salt og peber, og rul den i stødt fennikel.
Brunes af på en meget varm pande med olivenolie. Derefter brunes løg og fennikel af.
Stegen lægges i bradepande, og grøntsagerne lægges ved. Hæld hvidvinen over.
Dæk stegen med et stykke bagepapir, der er krøllet sammen, og derefter gjort grundigt vådt under rindende vand. Fold ud, og brug det som ”grydelåg” over stegen.
Steg 1½ - 1 ¾ time ved 170 grader – stegetermometer viser 75 grader.

Sauce laves af stegeskyen jævnet med maizena udrørt i koldt vand.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Grydestegt svinekam med fennikel og rosmarin opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Grydestegt svinekam med fennikel og rosmarin fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grydestegt svinekam med fennikel og rosmarin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Svampet kanelkage     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Indbagte rejer     Blødende chokoladekage     Omelet m. skinke og ost     Den bedste Kylling i Karry!     Grov go'e boller     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet vildt dyrekølle     Svinemørbrad fyldt med soltørrede tranebær, bacon, æble og v     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Tunmousse med rød kaviar.     Nemme pølsehorn     Fastelavnsboller med flødeskum     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]