opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grydestegt svinekam med fennikel og rosmarin

Grydestegt svinekam med fennikel og rosmarin

Grydestegt svinekam med fennikel og rosmarin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(125)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.387
Visninger
167
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 svinekam uden svær
salt og peber
stødt fennikel

1 fennikel i grove stykker
2 løg i både
2 stilke rosmarin
2 dl hvidvin


SÅDAN GØR DU
Svinekammen snøres let. Drys den med salt og peber, og rul den i stødt fennikel.
Brunes af på en meget varm pande med olivenolie. Derefter brunes løg og fennikel af.
Stegen lægges i bradepande, og grøntsagerne lægges ved. Hæld hvidvinen over.
Dæk stegen med et stykke bagepapir, der er krøllet sammen, og derefter gjort grundigt vådt under rindende vand. Fold ud, og brug det som ”grydelåg” over stegen.
Steg 1½ - 1 ¾ time ved 170 grader – stegetermometer viser 75 grader.

Sauce laves af stegeskyen jævnet med maizena udrørt i koldt vand.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grydestegt svinekam med fennikel og rosmarin fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grydestegt svinekam med fennikel og rosmarin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grov go'e boller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hjemmelavet super-æggekage, med bacon,løg og purløg.     Champignon-broccolitærte med skinke     Lamb vindaloo     Pulled Pork burger     Lækker jomfruhummer bisque lavet af skallerne     Gulerodskage (Rå)     Kanelsnegle kagemand     Kranskageglasur/pynteglasur     Helstegt Oksestriploin     Kinesisk nudelret     Mandelrand     Egg Fried Rice     Syltet ramsløgsknopper (nordiske kapers)     Fondue     Kartoffeltårn     Bornholmersalat     Yakisoba     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]