opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skovløbergryde

Skovløbergryde

Skovløbergryde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(82)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.892
Visninger
272
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
200 g bacon i tern
200 g cocktailpølser
1 stort løg i skiver
250 g champignon, renset, i kvarte
400 g kalkunbryst i strimler
mel
olie/margarine til stegning

sauce:
200 g bacon i tern
1 stort løg , grofthakket
250 g champignon, renset, i skiver
1 spsk. paprika
1 spsk tomatkoncentrat
2½ dl bouillon (efter smag)
1-1½ dl fløde


SÅDAN GØR DU
vend kalkunstrimlerne i mel, og steg dem af til de har fået lidt farve i margarinen. Tag dem op, og læg dem i ildfast fad.
Steg først bacon, derefter løg og champignon, og til sidst pølser af, og læg det over kalkunen. Steg færdig i ovn ca. 20 minutter.

Sauce:
Sauter bacon og løg godt af i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt champignon og steg videre til væden er dampet af. Tilsæt paprika og tomatkoncentrat, og lad det simre lidt.
Tilsæt bouillon, og lad det simre i små 10 minutter.
Tilsæt fløde, lad det koge godt op og smag til med salt, peber og evt. sukker.
SERVERING
Hæld over kalkunen inden servering. Drys med persille og evt. rå revet rødbede.. Serveres med ris eller bagt kartoffelmos, persille og rødbeder.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skovløbergryde fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skovløbergryde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Forloren pindsvin     Kinesisk Hot Tomatsuppe     indbagt laks     Wok med nudler     Tortellini, panna é prosciutto     Lakrids a la "domino"     Mango med klisterris     Parmaskinke med melon og portvin og oliven     Frikassé af kalvetykkam med fennikel, rødløg og bønner     flamberede bananer med is     Spinat Nigella     Pebernødder     Makronsnitter     Kongens waldorfsalat     Hjemmelavet remouladesovs     Sukkerkringler     Rataouille (Fransk grønsagsgryde)     Sønderjysk surrib     Pebersauce Fra Treviso     Boller i en fart     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]