200 g bacon i tern
200 g cocktailpølser
1 stort løg i skiver
250 g champignon, renset, i kvarte
400 g kalkunbryst i strimler
mel
olie/margarine til stegning
sauce:
200 g bacon i tern
1 stort løg , grofthakket
250 g champignon, renset, i skiver
1 spsk. paprika
1 spsk tomatkoncentrat
2½ dl bouillon (efter smag)
1-1½ dl fløde
vend kalkunstrimlerne i mel, og steg dem af til de har fået lidt farve i margarinen. Tag dem op, og læg dem i ildfast fad.
Steg først bacon, derefter løg og champignon, og til sidst pølser af, og læg det over kalkunen. Steg færdig i ovn ca. 20 minutter.
Sauce:
Sauter bacon og løg godt af i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt champignon og steg videre til væden er dampet af. Tilsæt paprika og tomatkoncentrat, og lad det simre lidt.
Tilsæt bouillon, og lad det simre i små 10 minutter.
Tilsæt fløde, lad det koge godt op og smag til med salt, peber og evt. sukker.
Hæld over kalkunen inden servering. Drys med persille og evt. rå revet rødbede..
Serveres med ris eller bagt kartoffelmos, persille og rødbeder.