opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grønsagsterrine

Grønsagsterrine

Grønsagsterrine
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(120)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.772
Visninger
233
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
14-16 spinatblade
1½ tsk. olie
400 g broccoli
200 g gulerødder
100 g grønne asparges eller grønne bønner
2½ dl creme fraiche
½ dl piskefløde
4 æg
salt, peber, revet muskat.


SÅDAN GØR DU
Spinaten renses, skæres i strimler og steges af i olie. Simrer til alt væden er dampet ind.
Del broccolien i buketter, damp dem kort i letsaltet vand (3-4 minutter)
Kog gulerødderne hele i letsaltet vand i ca. 7 minutter. Køl dem let, og skær dem i stave eller skiver.
Damp asparges eller bønner i letsaltet vand i ca. 3-4 minutter.

Bland creme fraiche, piskefløde og æg – smag til med krydderier.

Smør en rugbrødsform godt (drys evt. med rasp) Læg først bønner eller asparges i formen i et jævnt lag. Hæld lidt æggemasse over.
Læg derefter broccoli i et jævnt lag i formen. Overhæld med lidt æggemasse.
Læg derefter gulerødder i formen i et jævnt lag. Overhæld med resten af æggemassen.
Fordel til sidst spinaten over terrinen.
Sæt rugbrødsformen ned i en større bradepande og fyld vand i bradepanden – altså et vandbad.
Bag terrinen ved 165 grader i ca. 1½ time.
Køl den i ca. 15 minutter.
SERVERING
Vend terrinen ud på et fad – lirk lidt med den, hvis den ikke vil slippe (slipper nemmere, hvis der er drysset med rasp, eller man bruger en teflonform) Skær evt et par skiver af inden servering.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grønsagsterrine fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grønsagsterrine, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Charlotte russe     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fondue     Mormors citronfromage     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Tunmousse med rød kaviar.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Færøsk æblekage     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Brunch pølser,æg og bacon     Mexicansk kyllingelasagne     Kogning af kongekrabbe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]