opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grønsagsterrine

Grønsagsterrine

Grønsagsterrine
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(110)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.488
Visninger
210
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
14-16 spinatblade
1½ tsk. olie
400 g broccoli
200 g gulerødder
100 g grønne asparges eller grønne bønner
2½ dl creme fraiche
½ dl piskefløde
4 æg
salt, peber, revet muskat.


SÅDAN GØR DU
Spinaten renses, skæres i strimler og steges af i olie. Simrer til alt væden er dampet ind.
Del broccolien i buketter, damp dem kort i letsaltet vand (3-4 minutter)
Kog gulerødderne hele i letsaltet vand i ca. 7 minutter. Køl dem let, og skær dem i stave eller skiver.
Damp asparges eller bønner i letsaltet vand i ca. 3-4 minutter.

Bland creme fraiche, piskefløde og æg – smag til med krydderier.

Smør en rugbrødsform godt (drys evt. med rasp) Læg først bønner eller asparges i formen i et jævnt lag. Hæld lidt æggemasse over.
Læg derefter broccoli i et jævnt lag i formen. Overhæld med lidt æggemasse.
Læg derefter gulerødder i formen i et jævnt lag. Overhæld med resten af æggemassen.
Fordel til sidst spinaten over terrinen.
Sæt rugbrødsformen ned i en større bradepande og fyld vand i bradepanden – altså et vandbad.
Bag terrinen ved 165 grader i ca. 1½ time.
Køl den i ca. 15 minutter.
SERVERING
Vend terrinen ud på et fad – lirk lidt med den, hvis den ikke vil slippe (slipper nemmere, hvis der er drysset med rasp, eller man bruger en teflonform) Skær evt et par skiver af inden servering.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grønsagsterrine fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grønsagsterrine, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Banan - Squashkage     Blommetrifli     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Blommelikør     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Helstegt grillet oksefilet     Bedstemor Ands æbletærte II     Tunmousse      Omelet m. skinke og ost     Pirogger med oksekød     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nemme pølsehorn     Marineret kalkunbryst- helstegt     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Kongens waldorfsalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]