opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Koteletter i fad

Koteletter i fad

Koteletter i fad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(467)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Koteletter i fad  Foto af : Maduniverset
166.341
Visninger
5.988
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 02.10.2018 Koteletter i fad var dagens opskrift den 02.10.2018

DU SKAL BRUGE
6-8 koteletter
1 pk. cocktailpølser
1 bk. champignon
1 ds. hk. tomat
1 lille ds. tomatpuré
1/4 - 1/2 ltr. piskefløde
salt og peber
paprika - edelsüss


SÅDAN GØR DU
Krydr koteletterne med salt, peber og paprika og brun dem på panden.

Læg dem i et ildfast fad.

Rens champignonerne og skær dem i skiver eller kvarte og brun dem og pølserne i fedtstoffet.

Hæld tomat, puré og fløde over og lad det hele koge op.

Smag til med salt.

Blandingen hældes over koteletterne som sættes i en varm ovn v. 200 gr. og lad dem få til koteletterne er møre.

SERVERING
Serveres med ris eller kartoffelmos.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Per Jensen
27.02.2012, 18:17
Bacon i og undlad salt.

Anne-Mette
26.05.2009, 15:44
SUPER GODT RÅD!!! KIG HER!!:D - Fadkoteletter til 2. personer, prøv med en halv bøtte SMØREOST, og en Hel bøtte til 4. personer, du vil ikke fortryde det (: Forresten skal det siges at jeg normalt ikke spiser ost, men denne ret er nu en undtagelse, go appetit.

Janne
17.03.2009, 22:48
Det var dælme godt! Jeg sløjfede dog tomatpuréen og tilføjede peberfrugt, løg, paprika og bacon i saucen. Og dryssede med lidt revet cheddar på toppen inden retten kom i ovnen. Men den er lige til en 10er - virkelig god ret!

Mads Henriksen
08.12.2008, 19:18
Mums den er var god! Syntes dog at der skal lidt mere fyld (pølser, løg og champ.) i samt 1ds tomat mere hvis der skal være til 8 korteletter. Denne opskrift passede perfekt til mine 5.

Lars Steenholdt
23.11.2008, 13:20
bestem god ret kan godt lide den er god hilsen lars steenholdt

cherie
04.06.2008, 09:24
det er en nem og enkle ret... selv min datter på 1år vil spise den...

anders b
27.05.2008, 17:58
har også prøvet retten med hvidløg god ide.... hvis retten skal være nem og hurtig så tager du en færdig pose med ris og grønsager(fra rema 1000) og smider den over i 10 min før den er færdig anbefales til hvis det skal gå lidt hurtigt

Monica
21.04.2008, 10:30
Retten er også god tilsat flere grønsager. fx Aubergine, squash, rød peber, gulerødder, løg og hvidløg som switses sammen med cocktailpølser og champignon. En veninde lavede det til mig, og jeg spiser normalt aldrig aubergine og squash, men det smagte fantastisk alligevel! Så en god måde at få grønsagerne med i kosten :)

Linda Hansen
05.03.2008, 21:28
Fin fin ret...tilføjede dog bacon i tern og peberfrugt til retten..en anden ting man kunne tilføje som også ville smage godt kunne være majs..

Jesper Sørensen
04.02.2008, 11:54
Måden du laver retten på ligner min på en prik bortset fra at jeg plejer at tilsætte: Løg, peberfrugt og hvidløg... Der er en helt igennem lækker ret.. Så en god flaske rødvin så er den hjemme... Rigtig høj herfra...

christina
11.12.2007, 19:04
kanon ret. lavede den til min kæreste, han elskede det, selvom han overhovedet ikk kan lide koteletter :)

Lars
11.12.2007, 16:26
og æble...

Jonas Skovgaard
13.10.2007, 19:05
Kanon ret! jeg tilsatte også noget gul peber og krygrede retten med noget herbes de provebce, super!

Anonym.
11.08.2007, 21:20
Er du sindsyg det var lækkert lavede retten for ca. en uge siden den var ledt og lave og jeg er altså kun 12 så et dobbelt 10 tal til dig (: jeg drømmer om at bliver kok når jeg blir stor/voksen så skal din ret med på mit menukort (: Jeg vil råde alle der læser dette til at lave den her ret det kan kun blive en fornøjelse ps. tilsatte bacon og peberfrugt det satte lige prikken over i'et

Karina
05.07.2007, 13:48
Nam, nam nam .. Ligesom min mor plejer at lave det .. Alt for lækkert, du er min redning, skal bruge opskriften i aften (: en 10er til dig.

Christina
13.05.2007, 17:02
hej. Du får 10 af mig, for du er min redning. står og skal bruge opskriften tak

Kenneth
08.05.2007, 17:11
Helt igennem god ret, er ikke sidste gang jeg vil lave den. Jeg valgte dog også at tilføje nogle lidt andre ting. Bacontern, Cocktail pølser, Løg, Strimmelost, Peberfrugt og Majs.

Tina
28.02.2007, 19:19
Uhmm hvor var det godt. Det var lige sådan det skulle smage. Kæresten spiste oven i købet champignon, han plejer ellers ikke at være særlig glad for dem.

ludvig :)
05.02.2007, 18:58
Namme nam , det var sgu lækkert! :) Jeg pillede dog champingonerne fra og tilsatte, som mange af det andre også har gjort, bacon. Det smagte yderst delikat heh..

Lehn
05.01.2007, 20:04
Lækker, syns at bacon og pepperfrugter passede godt så tilføjede dem og det var perfekt

Morten
24.10.2006, 19:48
Hmm rigtig lækkert .... har dog tilføjet ost og bacon... ;-) Må dog også sige at turen på divanen bagefter er meget tiltrængt :-)

Michael
31.08.2006, 17:46
Mooooms det smager bare godt det der er værst er at man skal have en halv time på divaneseren bag efter P.S jeg tilsatte også bacon.

Andreas
20.08.2006, 21:04
det er en meget god ret. jeg lavet den hos min mormor

Morten O
29.06.2006, 17:38
Rigtig god ret men jeg vil dog undlade pølserne til fordel for mere grønt

Maria.W
21.05.2006, 16:35
Verdenklasse, tilføjede bacon/løg/gulerødde/chili (",)

Jeanette
02.11.2005, 09:57
mmm smagte rigtig godt, men jeg tilføjede dog bacontern.....

Camilla
30.08.2004, 20:15
Rigtig god ret - jeg tilføjede dog også peberfrugt og løg-tern.
 
Denne gode opskrift på Koteletter i fad med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Koteletter i fad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Lammekøllerester i fad.     Kanelsnegle kagemand     Gulerodssalat med blomkål og bladselleri     Mexicansk kyllingelasagne     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Tunmousse      Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Gulerodskage (Rå)     Kold kartoffelsalat med creme fraiche     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Bagte Kartofler på Grill     Kylling satay stegt i ovn     Grønne asparges med bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]