opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet ricottaost

Hjemmelavet ricottaost

Hjemmelavet ricottaost
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.100
Visninger
262
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 liter sødmælk
2 spsk. citronsaft


SÅDAN GØR DU
Varm mælken op, til den lige netop koger. Tilsæt langsomt citronsaften og rør rundt, til mælken begynder at skille. Si mælken gennem en sigte foret med et viskestykke. Lad det stå et par timer i køleskabet, til ostemassen er blevet fast, og al vallen er dryppet af. Vallen kan bruges til bagning.
SERVERING
Bruges til alt, der skal ricottaost i. Kan også serveres sammen med et stort fad med antipasti, ex. parmaskinke, grissini, bruschetta o.s.v. Helt vildt billigt i forhold til prisen i supermarkederne.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet ricottaost fra Maduniverset.dk i kategorien Slowfood opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet ricottaost, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Raclette med det hele     Blommetrifli     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Kanelsnegle kagemand     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     Suppekuren     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors citronfromage     drømmekage i bradepande     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Perlebyggrød     Fondue     Grillet jomfruhummerhaler     Færøsk æblekage     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]