opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dybstegte porrer

Dybstegte porrer

Dybstegte porrer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(53)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.548
Visninger
124
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Fyld:
300 g porrer
200 g broccoli
100 g kartoffel
30 g friskreven parmesan
1 fed hvidløg
lidt olivenolie
muskatnød, salt og peber

Frituredej:
150 g mel
1 dl mælk
2 æg
lidt rosmarin, salt og peber
1 liter olie til stegning


SÅDAN GØR DU
Lav et snit i porrerne (kun ned til midten!) på langs og kog dem i ca. 3. min. i kogende vand med lidt salt. Køl porrerne ned i koldt vand og læg dem på et tørt klæde.

Rengør og skær kartofler og broccoli i mindre stykker og kog dem i vand tilsat salt. Herefter moses kartofler og broccoli og blandes sammen med hakket hvidløg, parmesan og en smule olivenolie. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Skil porrerne ad, så du får et blad ad gangen. Fyld denne mousse i porrebladet og luk sammen til små pakker.

Bland ingr. til frituredejen sammen og vend herefter porrerne i dejen og fritér dem i en gryde med varm olie (ca. 150 gr.) ca. 1 min. på hver side, eller til de er gyldne.
SERVERING
Passer til de fleste slags stykker reelt kød.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Dybstegte porrer fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dybstegte porrer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Hindbær kaviar     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     kødrand     Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Oksekødsfrikadeller     Omelet m. skinke og ost     Skinke, porre tærte     Mormors citronfromage     Nemme flûtes     solsikkerugbrød uden surdej     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Den bedste Kylling i Karry!     Hjemmelavet citronolie     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]