opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Terrine med forårsløg og spinat

Terrine med forårsløg og spinat

Terrine med forårsløg og spinat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(79)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.626
Visninger
146
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
½ l mornaysauce eller bechamelsauce med 100 g revet ost, der er smeltet i saucen, samt ½ tsk. Muskatnød og 1 tsk. salt
peber
6 æg

400 g spinat
½ løg, hakket
1 fed hvidløg, presset
1 spsk. Olie

1 bundt forårsløg, letdampet
1 kogt gulerod, afkølet


SÅDAN GØR DU
Har du selv lavet sauce, bør den afkøles lidt. Bland sauce med æg
sauter løg og hvidløg kort i en gryde. Tilsæt spinat og lad det simre, til væden er fordampet.
Smør en lille rugbrødsform og drys evt med rasp. Læg forårsløgene i bunden af formen i et tyndt lag.
Hæld et tyndt lag sauce over. Skær guleroden i tynde skiver på langs og læg dem ned i formen. Hæld lidt sauce over. Bland det resterende sauce med spinaten, og fordel det i formen.
Bages ved 175 grader i 1-1½ time – til den er skærefast.
Afkøl lidt eller helt, vend den ud og server i skiver.
SERVERING
Du kan bruge tomater i skiver, broccoli, blomkål, kogte æg eller andet i stedet for – bare husk at få lidt forskellige farver på grønsagerne, det er flottest.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Terrine med forårsløg og spinat fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Terrine med forårsløg og spinat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Frugttærte med merengs og bær     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Ribssaft     Svampet kanelkage     Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Stikkelsbærgrød     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Suppekuren     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Morgenbirkes - fryseegnede     Trylledej (ikke spiseligt)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]