opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Basmati pilaf

Basmati pilaf

Basmati pilaf
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(111)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.223
Visninger
200
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
250 g basmati ri

100 g broccoli
3 spsk. Olie
1 stort løg
1 fed hvidløg, presset
kardemomme, peber, stødt nellike
1 stang hel kanel
1 tsk. Gurkemeje
6 dl kogende grønsagsbouillon
salt og peber
60 g rosiner
50 g pistaciekerner uden salt


SÅDAN GØR DU
Basmati ris koges efter anvisningen på posen. Hæld evt vand fra og skil dem let med en gaffel.

Løg og hvidløg svitses i olie, tilsæt krydderier og rør rundt. Tilsæt bouillon og lad det koge lidt ind.
Hæld bouillonen over risene, tilsæt rosiner og pistaciekernerne.
Hæld op i et ildfast fad og sæt i ovnen i ca. 15 min ved 180 grader.
SERVERING
Godt til kalkunbryst, kylling, fisk eller andet, der ikke giver stegesky.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Basmati pilaf fra Maduniverset.dk i kategorien Ris opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Basmati pilaf, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kogning af majs     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Krydrede oksekødsboller i tomat/chili sauce      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     sydhavskylling     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Brownie med saltkaramel midte     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Pasta Cabonara uden æg     Mornay sauce     irsk stuvning med svinekød     Blommetrifli     Gulerodskage (Rå)     Helstegt Oksestriploin     Omelet m. skinke og ost     Blommelikør     Kantarelmad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]