Variation:
Dejen har mange anvendelsesmuligheder:
Majsbrød: tilsæt 50-100 g majs i dejen, og vend dem i durum mel inden de sættes på bagepladen.
Chokoladeboller: Tilsæt 100-150 g hakket chokolade i dejen, rul til ca. 28 boller
Røde brød: Tilsæt 2 spsk. Tomatkoncentrat, 2 spsk. Oregano og 1 hakket porre i dejen.
Grovbrød: Tilsæt 150 g 5- eller 10-kornsbanding i dejen
Frugtbrød: Tilsæt 50 g rosiner, 50 g ananas, grofthakkede, 50 g kokosmel og 50 g valnødder.
Julebrød: Tilsæt 50 g hakket chokolade, 1 spsk. Kanel, 1 spsk. Stødt nelliker, 50 g valnødder
Ananasbrød: Tilsæt 100 g hakkede ananas, 50 g rosiner og 1 spsk. Kardemomme
19.06.2017, 18:58