opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet Flødeboller

Hjemmelavet Flødeboller

Hjemmelavet Flødeboller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(171)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
37.085
Visninger
665
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 Rulle ren rå marcipan. 300 g Sukker. 1 dl. Vand. 150 g Pasteuriserede æggehvider. 250 g Overtrækschokolade. Kokos til drys..


SÅDAN GØR DU
Marcipanbunde : Skær en rulle marcipan i 30 skiver, læg dem på et bagepapir og bag dem i ovnen ved 180 Grader i 5-8 min. Stil dem til afkølling.
Guf : Kog 30 g sukker og 1 dl vand op og lad koge i 2 min. Pisk æggehviderne let og tilsæt langsomt sukkerlagen. Pisk guffet stift med en håndmikser ved middel hastighed. Fyld guffet i en pose og klip det ene hjørne af posen af. Sprøjt guffet på de bagte bunde og bag flødebollerne i ovnen ved 180 Grader i 5 min. Så de får en fast overflade. Efter afkølling pensles de med chokolade overtræk og drysses med kokos...
SERVERING
Som et lækkeri
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Linda
06.03.2009, 17:50
kanon opskrift. man kan godt piske hvider og sukker stift. MEN det kræver altså at skålen er HELT ren..... bare en reminder.

Trine
02.12.2008, 13:43
Heej.. Kanon god opskrift.. Og man kan SAGTENS få æg og sukker til at skumme.. Det er ikke sværere end at binde sine sko.. Så I andre.. I stedet for at komme med negativ kritik, kunne I evt. spørge hende hvordan hun selv får det til skum, da det jo åbenbart er meget sværere end at spørge til råds...!

Tanya
13.10.2008, 13:39
Og hej igen- nu har vi prøvet at få denne opskrift til at fungere 2x idag, den er total ubrugelig- på ingen måde kan æggehvider og sukker piskes til noget der minder om skum!!!!!

Tanya
13.10.2008, 11:10
Hej dorte det må være 300 g sukker, hvis man vælger hvilken som helst anden flødebolle opskrift passer det med 300 g

dorte
08.12.2007, 19:55
der er en stavefejl / regnefejl i opskriften. i ingredienser står der 300 g sukker, men i selve opskriften står der 30 g. er der en der vil fortælle den korrekte dosering :) Tak
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet Flødeboller fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet Flødeboller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Hjemmelavet modellervoks     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Bedstemor Ands æbletærte II     Kogning af majs     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Mornay sauce     Ægte indianer-røv     irsk stuvning med svinekød     gammel Estrup gryde     Raclette med det hele     Omelet m. skinke og ost     Yoghurtboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]