opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tun i Fad

Tun i Fad

Tun i Fad
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(174)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tun i Fad
14.560
Visninger
226
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
3 ds Tun. 800 g Kogte kartofler. 2 Bæger Hytteost. 1 Løg. 1 tsk Karry. 3 Æg. Salt & peber.


SÅDAN GØR DU
Kog kartoflerne og skær dem i skiver. Læg det i et fad. Læg tun henover kartoflerne og hak løget fint, Bland hytteost,karry,salt,peber og æg. Hæld blandingen hen over. Sæt fadet i ovnen ved 200 Grader i 35 min..
SERVERING
Med mine hjemmebagte flutes..
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Wagner
19.04.2005, 17:53
Jeg har fået opskriften fra en kollega.Kender ikke den øko forening.Desværre..

tinguf
14.04.2005, 20:35
jeg plejer at komme dild i, det står der vist også i den originale opskrift fra øko foreningen.
 
Denne gode opskrift på Tun i Fad med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tun i Fad, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Torskegratin     Vol-au-vent m. rejestuvning     Smørstegt rosenkål m. bacon     Mornay sauce     Glaseret Kalkunbryst.     Majs kolber på grill     Annettes nemme øllebrød     Cremet sellerisuppe     champignon pate     Fiskeforret     Kanelkage i bradepande     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Yankee kage (den oprindelige)     Anderledes hakkebøf     Postej med rosenkål     Burger så englene synger     Grønlangkål     Fedtfattige grahamsboller     Halve æbler med ribsgele     Kokos/nødde Muffins     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]