opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hummus II

Hummus II

Hummus II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(126)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
31.105
Visninger
556
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
200 g kikærter
1 dl olivenolie
1 dl vand
friskkværnet salt
3 fed knust hvidløg
1 tsk. paprika
1 tsk. cayennepeber
1 tsk. sumak (citronagtigt krydderi)
2 spsk. tahin
1 spsk. citronsaft
1 bundt hakket persille
5 hele sorte udstenede oliven


SÅDAN GØR DU
Udblød kikærterne natten over. Kassér vandet og skyl kikærterne under rindende vand. Hæld kikærterne i en gryde med frisk vand og kog 1 time med salt. Køles af og blendes med olivenolien, vandet, persillen og masser af salt. Knus hvidløget og kom det i sammen med paprika, cayennepeber og sumak. Rør rundt med tahin og citronsaft. Smag til og kom evt. mere salt i.
SERVERING
Trækker mindst et par timer i køleskab. Pyntes med oliven og serveres til f.eks. tyrkisk brød, der lige er varmet i ovnen.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Tapas
12.11.2011, 14:06
Enig i at den er bedst efter at have trukket et døgn i køleskab. Men rapsolie smager da bittert og det vil jeg bestemt ikke anbefale at nogen bruger. Til noget som helst ;)

niels kiens
01.07.2010, 20:28
Brug evt. raps olie for mindre dominerede smag af olie . Bedst i køleskab natten over . efter den er lavet :)
 
Denne gode opskrift på Hummus II fra Maduniverset.dk i kategorien Slowfood opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hummus II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Tvebakkekage     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Nemme pølsehorn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Pastaret i fad     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Trylledej (ikke spiseligt)     Boller m/ A38     Færøsk æblekage     Grovboller     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]