opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ørred på grill

Ørred på grill

Ørred på grill
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(429)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
87.184
Visninger
2.433
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 frisk og rengjort ørred (helst selvfanget) :-)
3 fed hvidløg
1 rødløg/skalotteløg
50 gr. smør
Frisk krus-persille
1/2 citorn
Groft salt/Peber


SÅDAN GØR DU
Fisken gnides med salt og peber
Hvidløg, løg, persille lægges i den åbne bug på fisken - kan lukkes med stegenåle hvis der er meget fyld i.
Skær 3-4 riller på hver side af fisken og læg en klat smør vendt i hakket hvidløg, salt og peber i hver rille. Det giver en rigtig skarp og mør smag efter stegetid.
Til sidst presses 1/2 citron over hele fisken og man kan lægge 2-3 skiver ovenpå fisken.
Fisken pakkes ind i folie og lægges helst i kuglegrill i ca. 45 min. (baseret på ca. 1 kg - tilføj 15 min. pr. 1/2 kg udover 1 kg.).
Du er sikker på at fisken er klar til servering hvis du kan trække ryg-finnen ud uden problemer.
SERVERING
Kan serveres med kartofler og hollandaise sauce med årstidens kogte grøntsager - hvis det ikke er sæson for opholdsvejr, ellers en lækker sommersalat med flûtes til - yummi !!
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ørred på grill fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ørred på grill, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     sprængt kylling med peberrodssovs.     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt Oksestriploin     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Røræg i ovn     Grillet kyllingefilet     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Kanelsnegle kagemand     Morgenbirkes - fryseegnede     Græsk rejetærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]