opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt kalkunbryst II

Fyldt kalkunbryst II

Fyldt kalkunbryst II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(505)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fyldt kalkunbryst II
119.291
Visninger
3.002
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 11.03.2019 Fyldt kalkunbryst II var dagens opskrift den 11.03.2019

DU SKAL BRUGE
1 helt kalkunbryst

1 bundt kruspersille
150-200 g bacon i tern
100 g soltørrede tomater – semidried
100 g revet ost
½ tsk. Cayennepeber
1 tsk. Groft salt
½ tsk. Knust peber
2 kviste frisk timian (kan undlades)

1 pakke butterdej (helst i en hel rulle) optøet
æg til pensling


SÅDAN GØR DU
Hak persillen groft, og hæld det i en skål med bacon, tomater, ost og krydderier. Bland det godt sammen.
Læg kalkunbrystet på et rent spækbræt (husk også en ren kniv) med ”sprækken” opad. Skær langs senen til den kun lige hænger sammen (ca. 2 cm der ikke er skåret igennem)
Skær modsat et snit så brystet bliver fladt som en stor tynd ”kødplade”.
Læg fyldet på brystet og fordel det godt. Rul brystet ”stramt” sammen om fyldet, og læg det på butterdejen. Pak godt ind, og pensl butterdejen med æg.
Lægges på bageplade med bagepapir og bag i ca. 1 t og 15 minutter – til stegetermometer viser 75 grader. Lad det trække 20 minutter før servering.
SERVERING
Server f.eks. med råstegte kartofler, rødbedesalat og bearnaise sauce.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Anne
18.04.2012, 22:40
Skal lige høre hvilken temperatur jeg skal sætte ovnen på, og bliver butterdejen ikke blød og kedelig når stegen trækker, eller skal den bare trække uden at blive dækket til?
 
Denne gode opskrift på Fyldt kalkunbryst II med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt kalkunbryst II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fondue     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Kogning af majs     Kanelsnegle kagemand     irsk stuvning med svinekød     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Porrer i fad med oksekød     Boller m/ A38     Røræg i ovn     Den bedste Kylling i Karry!     Marineret kalkunbryst- helstegt     Mælkesnitter     Gullasch med kartoffelmos     Gammeldaws æbleflæsk.     Pasta Cabonara uden æg     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]