hæld digestive kiks i en plasticpose, luk den godt og bank på den med kagerulle til alle kiksene er knust og ligner rasp. Hæld op i en skål og overhæld med smeltet smør. Bland godt, og hæld kiksemassen ned i bunden af en springform. Fordel jævnt og tryk den godt til. Sæt i køleskabet i 20 minutter.
Udblød husblassen i koldt vand.
Pisk flødeosten godt med en håndmixer, tilsæt sukker og citronsaft. Pisk til den er jævn og glat.
Pisk fløden til den er stiv – men ikke grynet.
Kom hindbær og sukker (ekstra) i foodprocessor med blenderkniv og hak blandingen til den er jævn og glat.
Smelt 6 blade husblas over vandbad og hæld den i ostemassen. Rør godt, så den ikke klumper. Vend flødeskum i massen. Vend, til det begynder at stivne let, og hæld det så over kiksebunden.
Smelt resten af husblassen over vandbad og rør det i hindbærmassen. (varm evt. hindbærmassen op hvis den er meget kold, så husblas ikke klumper.)
Hæld hindbærmassen over ostemassen.
Tag en strikkepind eller lign og lav et ”hvirvelmønster” i hindbær/oste lagene. Sæt kagen på køl i min. 4 timer – gerne til næste dag.
Server kagen som den er – eller med hindbær coulis, der laves ved at varme frosne hindbær op i gryde tilsat sukker efter smag, og når det er varmt, blendes det glat og bruges som pynt/sauce.