2 kyllingefilet stykker
saften fra 1 lime,
½ tsk. stødt chili,
2 røde peberfrugter,
3-4 forårsløg,
2-3 fed hvidløg,
½ frisk chili,2 stilke blegselleri,
1 spsk olivenolie,
hakket koriander,
4 bløde usødede,
hvedemelspandekager fx tortillaer el. fajitaer
Kødets skærres i tyndestrimler og lægges i en marinade af lime saft, chili og trækker i ½ time.
Skær peberfrugterne i strimler og løg, hvidløg, chili og blegselleri i korte stykker.
Svits kyllingestykkerne i olie til de er brune på alle sider, tag kødet op og steg grønsagerne 5 min, hvorefter kødet lægges på igen og det hele varmes godt igennem.
varm evt pandekagerne, læg fyld i og rul dem sammen.
Serveres sammen med en frisk salat, men er også god til madpakken.