tomatpesto:
pil hvidløg, og pil kvistene af rosmarinstilkene. blend tomater, rosmarin, hvidløg, olie og peanuts sammen til en tyk konsistens. hæld olien i lidt efter lidt. Den skal have konsistens som risengrød.
bland pesto med flødeosten.
læg et lammeslag op på et bræt. læg endnu et slag op i forlængelse af det første, lad det overlappe lidt så det bliver et langt slag.
smør tomatcremen over lammeslagene i et jævnt lag.
læg det sidste slag ovenpå det første, og fordel persillen over dette.
Start med at rulle hvor der er to slag, rul godt stramt uden at presse cremen ud. Rul til enden af 2. slag.
Snør lammerullen med ufarvet bomuldssnor.
Steg rullen af på en god varm stegepande i olie, og læg den i ildfast fad.
hæld væske (vand eller bouillon) ved, evt krydderurter og hvidløg, og steg ved 130 grader i 2 timer
Mål temperaturen - den skal være 75 grader i centrum.
steg evt videre til den når den rigtige temp.
server med pommes risolee, sauce af stegesky, tomatsalat og groft brød.