opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lamme rullesteg med tomatcreme og persille

Lamme rullesteg med tomatcreme og persille

Lamme rullesteg med tomatcreme og persille
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(331)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Lamme rullesteg med tomatcreme og persille
39.514
Visninger
839
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
tomatpesto:
150 g soltørrede tomater i olie gerne med hvidløg ol
olivenolie
150 g peanuts (eller pinjekerner efter smag)
3 stilke frisk rosmarin
4 fed hvidløg

2oo g flødeost naturel
et bundt persille (evt bredbladet)

3 små lammeslag (ryg)


SÅDAN GØR DU
tomatpesto:
pil hvidløg, og pil kvistene af rosmarinstilkene. blend tomater, rosmarin, hvidløg, olie og peanuts sammen til en tyk konsistens. hæld olien i lidt efter lidt. Den skal have konsistens som risengrød.
bland pesto med flødeosten.

læg et lammeslag op på et bræt. læg endnu et slag op i forlængelse af det første, lad det overlappe lidt så det bliver et langt slag.
smør tomatcremen over lammeslagene i et jævnt lag.
læg det sidste slag ovenpå det første, og fordel persillen over dette.
Start med at rulle hvor der er to slag, rul godt stramt uden at presse cremen ud. Rul til enden af 2. slag.
Snør lammerullen med ufarvet bomuldssnor.
Steg rullen af på en god varm stegepande i olie, og læg den i ildfast fad.
hæld væske (vand eller bouillon) ved, evt krydderurter og hvidløg, og steg ved 130 grader i 2 timer
Mål temperaturen - den skal være 75 grader i centrum.
steg evt videre til den når den rigtige temp.
SERVERING
server med pommes risolee, sauce af stegesky, tomatsalat og groft brød.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Lamme rullesteg med tomatcreme og persille med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Lam opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lamme rullesteg med tomatcreme og persille, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Champignon-broccolitærte med skinke     Fine boller     drømmekage i bradepande     Færøsk æblekage     Pasta ala Mama     Gullasch med kartoffelmos     Tærte med citroncreme og marengs     Saftigt kyllingebryst med blomkålsris     Laksetærte     Frisk pasta med laks og flødesovs     Engelsk Rabarberkage.     Ovnbagte tomater med Bacon/oste-fyld     Rødvinssauce     Citron sirup     Moussaka med kartofler     Grillspyd     Rejeroulade med spinat.     Dim sum     Pastafad med røget medister     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]