opskrifter
Søg i 12.559 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lamme rullesteg med tomatcreme og persille

Lamme rullesteg med tomatcreme og persille

Lamme rullesteg med tomatcreme og persille
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(328)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Lamme rullesteg med tomatcreme og persille
35.071
Visninger
810
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
tomatpesto:
150 g soltørrede tomater i olie gerne med hvidløg ol
olivenolie
150 g peanuts (eller pinjekerner efter smag)
3 stilke frisk rosmarin
4 fed hvidløg

2oo g flødeost naturel
et bundt persille (evt bredbladet)

3 små lammeslag (ryg)


SÅDAN GØR DU
tomatpesto:
pil hvidløg, og pil kvistene af rosmarinstilkene. blend tomater, rosmarin, hvidløg, olie og peanuts sammen til en tyk konsistens. hæld olien i lidt efter lidt. Den skal have konsistens som risengrød.
bland pesto med flødeosten.

læg et lammeslag op på et bræt. læg endnu et slag op i forlængelse af det første, lad det overlappe lidt så det bliver et langt slag.
smør tomatcremen over lammeslagene i et jævnt lag.
læg det sidste slag ovenpå det første, og fordel persillen over dette.
Start med at rulle hvor der er to slag, rul godt stramt uden at presse cremen ud. Rul til enden af 2. slag.
Snør lammerullen med ufarvet bomuldssnor.
Steg rullen af på en god varm stegepande i olie, og læg den i ildfast fad.
hæld væske (vand eller bouillon) ved, evt krydderurter og hvidløg, og steg ved 130 grader i 2 timer
Mål temperaturen - den skal være 75 grader i centrum.
steg evt videre til den når den rigtige temp.
SERVERING
server med pommes risolee, sauce af stegesky, tomatsalat og groft brød.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Lamme rullesteg med tomatcreme og persille opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Lamme rullesteg med tomatcreme og persille med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Lam opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lamme rullesteg med tomatcreme og persille, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kvædemarmelade     Den bedste Kylling i Karry!     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mælkesnitter     T&T's Orientalske kylling i karry     Svampet kanelkage     Grov go'e boller     Halloween menu     Klamme fingre     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marengs spøgelser     Frisk pasta med laks og flødesovs     Karbonader i fløde/porre sauce     Nem Æbletærte!     gammel Estrup gryde     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldaws æbleflæsk.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     irsk stuvning med svinekød     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]