opskrifter
Søg i 12.559 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › svinemørbrad i fad m. frisk pasta

svinemørbrad i fad m. frisk pasta

svinemørbrad i fad m. frisk pasta
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(322)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
svinemørbrad i fad m. frisk pasta
56.671
Visninger
1.770
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500-600 gr svinemørbrad
1 pk skinkestrimler
10 cherrytomater
1 løg
2-3 dl madl. fløde
2-3 dl svinebouillon
2-3 tsk konc. tomatpure
100 gr revet ost
persille frisk el tørret
salt
peber
2 pk frisk pasta


SÅDAN GØR DU
skær svinemørbraden i tynde skiver, krydr med salt og peber og steg dem let på panden.
Læg dem i et ildfast fad.
skær løg og cherrytomater i stykker og svits dem på panden sammen med skinkestrimlerne tilsæt madl.fløde, bouillon og tomatpure og lad det simre et par minutter. hæld det over mørbraden og kom den revet ost ovenpå. drys med lidt persille.
stil det i ovnen ved 200 grader i ca 15-20 min.
Kog pastaen og server den til evt. med salat og groft brød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Donlassini
25.07.2009, 08:38
Ja, den er god. Jeg puttede et par tyndt skivede gulerødder i, og brugte porrer i stedet for løg, det giver en meget bedre smag. (Man kan i øvrigt variere meget - tilsæt fx perleløg, pølsestykker osv. Men tilsættes andre grøntsager, bør det være "hårde" grøntsager som fx gulerod - ellers bliver det for smattet. Ideen med at putte skinkestrimler i er rigtigt god!

Susan
26.07.2007, 13:19
Rigtig lækker opskrift, det er ikke sidste gang vi laver det =)


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler svinemørbrad i fad m. frisk pasta opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på svinemørbrad i fad m. frisk pasta med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet svinemørbrad i fad m. frisk pasta, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kvædemarmelade     Den bedste Kylling i Karry!     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mælkesnitter     T&T's Orientalske kylling i karry     Svampet kanelkage     Grov go'e boller     Halloween menu     Klamme fingre     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marengs spøgelser     Frisk pasta med laks og flødesovs     Karbonader i fløde/porre sauce     Nem Æbletærte!     gammel Estrup gryde     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldaws æbleflæsk.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     irsk stuvning med svinekød     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]