opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oliventapenade

Oliventapenade

Oliventapenade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(247)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Oliventapenade
57.144
Visninger
1.095
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
3 høje tynde glas sorte udstenede oliven
6 soltørrede tomater i olie, meget tyndtskårne
1-1½ dl god olivenolie eller olie fra de soltørrede tomater
3 fed pressede hvidløg
friskkværnet havsalt


SÅDAN GØR DU
Si væsken fra oliven og blend dem. Skær de soltørrede tomater meget fint og bland dem sammen med hvidløg, olivenolie og friskkværnet havsalt i rigelige mængder op i olivenmassen.

Trækker ½ time i køleskabet inden servering.
SERVERING
Serveres til lunet ciabattabrød i ovnen (evt. det glimrende fra netto til 3,95), hummus, tzatziki og hjemmelavet salsa / tacosauce - se disse opskrifter.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Ralph
09.04.2007, 17:00
40 kr.? jeg kan lave det får det halve
 
Denne gode opskrift på Oliventapenade med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Dip & Dressing opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oliventapenade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bouf flamande (flamsk bøf)     Helstegt Oksestriploin     Grillspyd     Ægte indianer-røv     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fisk i ris og karry     Hakkebøf i folie     Krydrede Oksekøds spyd     Koteletter i fad     Tvebakkekage     Flødestuvet spinat     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerod- og hvidkålssalat     Kanelsnegle kagemand     Lasange     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Hvidløgs cremefraiche     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]