opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Farseret kalvebryst

Farseret kalvebryst

Farseret kalvebryst
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(88)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.910
Visninger
185
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 langt og smalt kalvebryst (spidsbryst) uden ben
1 kg hakket kalve-/flæskekød
1 æg
mel
meget persille
lidt timian
en del basilikum
et par fed hvidløg
salt og peber
rodfrugter
løg
markchampignon
porre (evt.)


SÅDAN GØR DU
Bed slagteren om at lave en lomme helt ud til kanterne i kalvebrystet.

Tilbered en fars (som frikadellefars) af kalve/flæskekødet, æg og mel. Farsen tilsættes meget persille, lidt timian, en del basilikum, et par fed hvidløg og salt og peber.

Rodfrugterne, løget og champignonerne hakkes relativt fint, svitses let og røres i farsen.
Spidsbrystet fyldes med farsen. En letkogt porre (el) lægges evt. på langs i brystet (det ser flot ud når der skæres skiver). Brystet sys eller stikkes sammen.

Steges ved 170 gr i et par timer i en bradepande.
SERVERING
Kan serveres varm,lun eller kold. Gerne med en olie-eddikemarineret kartoffelsalat og diverse grønne salater.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Farseret kalvebryst fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Farseret kalvebryst, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Foie Gras med figen mamelade     Kanelkage med kaffecréme.     Grillstegte spareribs med sur & sød sauce     nutella lagkage     Kylling med chili og tomat     Nye kartofler med krydderurter på panden     Folie bøf m. fyld.     Mors Skinkegryde Med Karry & Ris     Kogning af majs     Madbrød med rosmarin     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Kyllingespyd     Tomat/hvidløgs forret.     Fløde Jordbæris     Kylling med asparges/ostesovs     Kylling Cacciatore     Burek, tyrkiske piroger     kødrand     ”Idiotsikre” boller.     Løgsauce II     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]