Annoncering | Mobil/tablet version | 263 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sukkerkager

Sukkerkager

Sukkerkager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(99)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.260
Visninger
69
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Fnuggi

DU SKAL BRUGE
200 g hvedemel
1 knivspids salt
2 tsk. bagepulver
115 g smør, blødt
225 g sukker
1 aeg, let sammenpisket
1/4 tsk. mandelessens
60 g demerara sukker (eller farin)


SÅDAN GØR DU
Melet sigtes ned i en skål sammen med salt og bagepulver. I en anden skål piskes smørret blødt med en håndmixer. Tilsaet sukkeret og pisk videre til blandingen er lys og luftig. Pisk gradvist det sammenpiskede aeg ind i blandingen. Pisk godt mellem hver tilsaetning. Rør mandelessensen i dejen.
Tilsaet det sigtede hvedemel og ror godt. Daek dejen til med husholdningsfilm og stil den i køleskabet i ca. 15 min., til den er fast i konsistensen.
Når dejen er fast, trilles den til en ca. 5 cm. tyk pølse. Pak pølsen godt ind i husholdningsfilm i endnu 10 min. Derefter pakkes pølsen ud og trilles i demerara sukker, til overfladen er helt taet daekket. Stil dejen i køleskabet, til den skal bruges.
Ovnen forvarmes til 180 grader. To bageplader pensles med smeltet smør. Skaer tynde skiver af dejpølsen, nok til at fylde bagepladen. Lag kagerne på pladen med ca. 4 cm. mellemrum. Stil resten af dejen i køleskabet. Bag kagerne i 12-15 min., til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af på en bagerist. Fortsaet paa samme måde med den resterende dej. Pladerne pensles med smør for hver ny portion.

TIPS:
Mandelessensen kan erstattes af fx. vanillesukker, kanel eller fintrevet appelsinskal. Dejen kan trilles i farvet perlesukker eller farin istedet for demerara sukker.
Dejen er velegnet til frysning. Kan holde sig i op til 4 uger i fryseren. Den frosne dej kan skaeres i skiver med en skarp brodkniv. De frosne kager kan stilles direkte i ovnen, men man bor da beregne en lidt laengere bagetid.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sukkerkager opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sukkerkager fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sukkerkager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gurkemeje pasta og kylling - jum jum     Grønne asparges med bacon     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nachos m/kylling     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     pommes anna     Limefromage med fløde     Krydder frikadeller     Tunmousse      Den bedste ungarske gullasch     Gulerodskage (Rå)     Spagetti carbonara     Grov go'e boller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com