Annoncering | Mobil/tablet version | 292 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sukkerkager

Sukkerkager

Sukkerkager
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(99)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.302
Visninger
69
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Fnuggi

DU SKAL BRUGE
200 g hvedemel
1 knivspids salt
2 tsk. bagepulver
115 g smør, blødt
225 g sukker
1 aeg, let sammenpisket
1/4 tsk. mandelessens
60 g demerara sukker (eller farin)


SÅDAN GØR DU
Melet sigtes ned i en skål sammen med salt og bagepulver. I en anden skål piskes smørret blødt med en håndmixer. Tilsaet sukkeret og pisk videre til blandingen er lys og luftig. Pisk gradvist det sammenpiskede aeg ind i blandingen. Pisk godt mellem hver tilsaetning. Rør mandelessensen i dejen.
Tilsaet det sigtede hvedemel og ror godt. Daek dejen til med husholdningsfilm og stil den i køleskabet i ca. 15 min., til den er fast i konsistensen.
Når dejen er fast, trilles den til en ca. 5 cm. tyk pølse. Pak pølsen godt ind i husholdningsfilm i endnu 10 min. Derefter pakkes pølsen ud og trilles i demerara sukker, til overfladen er helt taet daekket. Stil dejen i køleskabet, til den skal bruges.
Ovnen forvarmes til 180 grader. To bageplader pensles med smeltet smør. Skaer tynde skiver af dejpølsen, nok til at fylde bagepladen. Lag kagerne på pladen med ca. 4 cm. mellemrum. Stil resten af dejen i køleskabet. Bag kagerne i 12-15 min., til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af på en bagerist. Fortsaet paa samme måde med den resterende dej. Pladerne pensles med smør for hver ny portion.

TIPS:
Mandelessensen kan erstattes af fx. vanillesukker, kanel eller fintrevet appelsinskal. Dejen kan trilles i farvet perlesukker eller farin istedet for demerara sukker.
Dejen er velegnet til frysning. Kan holde sig i op til 4 uger i fryseren. Den frosne dej kan skaeres i skiver med en skarp brodkniv. De frosne kager kan stilles direkte i ovnen, men man bor da beregne en lidt laengere bagetid.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sukkerkager opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sukkerkager fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sukkerkager, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]