opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tyrkiske Ravioli

Tyrkiske Ravioli

Tyrkiske Ravioli
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(46)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.818
Visninger
100
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Fyld:
1 spsk. olie
1 lille løg, fintrevet
1 rød chilli, finthakket
1 tsk. kanel
1 tsk. knust nellike
500 g finthakket lammekød
2 tsk. revet citronskal
2 tsk. frisk dild, hakket
3 spsk. frisk bredbladet persille, hakket

Sauce:
2,5 dl hønsebouillon
0,5 liter yoghurt naturel
4 fed hvidløg, knust
215 g fuldkornsmel
1,25 dl vand
1 aeg
1 aeggeblomme
1 dl friske mynteblade, finthakkede


SÅDAN GØR DU
Fyldet tilberedes ved at varme olien i en stor stegepande, hvorefter løg, chili og krydderier tilsaettes, og det steges ved moderat varme i 5 min., eller til løget er gyldent. Tilsaet det hakkede kød og rør over kraftig varme til det er godt brunet, og klumperne er løsnet op. Fjernes fra blusset, og citronskal og hakkede urter tilsaettes. Saettes til side for at køle af.
Saucen tilberedes ved først at bringe hønsebouillon i kog og lade det koge ind til det halve. Derefter tages det af blusset og yoghurt og hvidløg piskes i. Smages til med salt og friskkvaernet sort peber.
Mel, vand, aeg og aeggeblomme røres sammen i en foodprocessor, til blandingen har en konsistens af en lind dej. Kom dejen ud paa en let melbestrøet bordplade. Hvis dejen er alt for klistret, skal der tilsaettes lidt mere mel. (Det er meget lettere at tilsaette mere mel til en vaad dej end at komme mere aeg i en tør dej).
Del dejen i klumper, saet pastamaskinens valser til den største aabning, strø meget mel paa dem og rul saa dejen gennem maskinen. Fold dejen 3 gange, saaledes at bredden af pastaen forbliver den samme og laengden skulle nu vaere en tredjedel af, hvad den var.
Kør dejen gennem valserne endnu en gang og gentag folde- og rulleprocessen ved ved at dreje dejen i en 90 grader vinkel hver gang. Dette gentages mindst 10 gange, idet maskinen og dejen strøs med mel, hvis det behøves. Naar pastaen er lind, saettes valserne et hak laengere ind, kør pastaen igennem og fortsaet saaledes med at saette valserne laengere ind, til pastaen er 1 mm tyk. Dejen tildaekkes og saettes til side. Gentages med den resterende dej.
Skaer dejen i 12 cm store kvadrater og placer 1 spsk. af fyldet midt paa hver kvadrat, pensl kanterne let med vand og fold hver kvadrat til en triangel. Pres kanterne sammen for at lukke og laeg raviolierne i et enkelt lag paa en let melbestrøet bageplade. Tildaekkes mens retsen af raviolierne gøres faerdige.
Kog raviolierne faa ad gangen i en stor gryde kogende vand tilsat salt i 3 min. Dryppes af og vendes i saucen.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tyrkiske Ravioli fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tyrkiske Ravioli, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rabarber crumble med marcipan chunks     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillet hornfisk med sprødt skind     Makaronigryde     Grønsager i æggestand     Mornay sauce     Nem og hurtig pastasalat     Tunmousse      Blommemarmelade med lime og frisk vanilje     Kongens waldorfsalat     Kogning af kongekrabbe     Den bedste Kylling i Karry!     Kogning af majs     Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler     Millionbøf medkartoffelmos     Torskegratin     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]