opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Spinatravioli med soltørret tomatsauce

Spinatravioli med soltørret tomatsauce

Spinatravioli med soltørret tomatsauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(53)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.539
Visninger
146
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
155 g afdryppet kogt spinat, hakket
250 g ricottaost, veldraenet
2 spsk. friskrevet parmesanost
1 spsk. purløg, friskhakket
1 aeg, letpisket
200 g gow gee wrappers

Sauce:
0,8 dl ekstra jomfru olivenolie
3 spsk. pinjekerner
100 g soltørret tomater, i skiver


SÅDAN GØR DU
Bland spinaten, ricotta og parmesan, purløg og halvdelen af det piskede aeg i en skaal. Blandes godt sammen og smages til med salt og peber. Kom 1 1/2 tsk. af fyldet midt paa en gow gee wrapper. Pensl kanten med lidt af det resterende piskede aeg og luk med en anden, indtil de alle er brugt. Pres kanterne godt ned for at lukke. Skaer raviolierne i cirkler med en almindelig kniv.
Raviolierne koges i hold i en stor gryde kogende vand tilsat salt i 4 min. Gryden maa ikke overfyldes. Hvert hold holdes varm, mens resten koges. Raviolierne sigtes omhyggeligt, kommes i saucen og vendes meget forsigtigt. Ingredienserne til saucen blandes i en stor gryde og varmes langsomt op.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Spinatravioli med soltørret tomatsauce fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Spinatravioli med soltørret tomatsauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Norske boller     Mormors Stegte sild i eddike     Hvidløgsmørbrad     Champignon- og bacontærte     Fondue     Fedtfattig boller i karry     Honningmarinade     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Svampet kanelkage     Muffins med chokoladestykker og figen     Løgsauce II     Marengs     Kødtærte     Makronkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hirseboller med hel hirse     Kalkunbryst med spændende fyld     Piment sauce     Marineret mørbrad m. kold sovs     Hvidkål i persillemarinade (vegan)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]