opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Piroger med oksekød

Piroger med oksekød

Piroger med oksekød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(333)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
46.780
Visninger
1.600
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
DEJ:
1½ dl vand.
15 g gær.
2 spsk olie.
½ tsk groft salt.
1 sammenpisket æg.
350 (6 dl) hvedemel.
Æg til pensling.

FYLD:
1 stort løg.
2 fed hvidløg.
1 spsk olie.
200 g oksekød.
1 revet gulerod.
2 spsk tomatpuré.
salt og peber.


SÅDAN GØR DU
1. Lun vandet, og rør gæren ud heri.
2. Tilsæt olie, salt og det sammenpiskede æg, ælt hvedemelet i lidt efter lidt, og stil dejen til hævning i ca. 30 minutter.
3. Pil løg og hvidløg. Skær løget i tern, og pres hvidløget. Svits dem i lidt olie i en gryde.
4. Kom kødet i en gryde, brun det, og tilsæt revet gulerod og tomatpuré. Tilsæy salt og peber.
5. Slå dejen ned, og del den i 8 - 10 stykker. Form hver stykke til en bolle. Rul bollen tyndt ud med en kagerulle til en diameter på 12-15 cm.
6. Læg lidt fyld på halvdelen af hver dejplade, pensl kanten med æg, og fold dejpladerne sammen til en halvmåner.
7. Tryk pirogerne sammen i kanten med en gaffel, læg dem på en plade med bageparpir, og lad dem efterhæve i ca. 20 minutter.
8. Pensl pirogerne med æg, og bag dem i ca. 12 minuter ved 225 Grader i midten af ovnen.
SERVERING
Som madpakke, til at tage med på en skovtur eller på et tagselvbord.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Piroger med oksekød fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Piroger med oksekød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Blødende chokoladekage     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Røræg i ovn     Grillede kartofler     Rødgrød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fuglekvidder     Havesuppe     Sennepstorsk     Kinesisk nudelret     Teriyakimarineret laksespyd med teriyaki glace     Kartofler i fad     Chokolade småkager med chokoladestykker     Indbagte rejer     Kransekagestykker     pleskener (grundopskrift)     Kylling i karry med blomkål og squash     Rødvins glace/sauce     Langtidsbagte tomater med aubergine og gedeost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]