opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Piroger med oksekød

Piroger med oksekød

Piroger med oksekød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(339)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
48.120
Visninger
1.609
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
DEJ:
1½ dl vand.
15 g gær.
2 spsk olie.
½ tsk groft salt.
1 sammenpisket æg.
350 (6 dl) hvedemel.
Æg til pensling.

FYLD:
1 stort løg.
2 fed hvidløg.
1 spsk olie.
200 g oksekød.
1 revet gulerod.
2 spsk tomatpuré.
salt og peber.


SÅDAN GØR DU
1. Lun vandet, og rør gæren ud heri.
2. Tilsæt olie, salt og det sammenpiskede æg, ælt hvedemelet i lidt efter lidt, og stil dejen til hævning i ca. 30 minutter.
3. Pil løg og hvidløg. Skær løget i tern, og pres hvidløget. Svits dem i lidt olie i en gryde.
4. Kom kødet i en gryde, brun det, og tilsæt revet gulerod og tomatpuré. Tilsæy salt og peber.
5. Slå dejen ned, og del den i 8 - 10 stykker. Form hver stykke til en bolle. Rul bollen tyndt ud med en kagerulle til en diameter på 12-15 cm.
6. Læg lidt fyld på halvdelen af hver dejplade, pensl kanten med æg, og fold dejpladerne sammen til en halvmåner.
7. Tryk pirogerne sammen i kanten med en gaffel, læg dem på en plade med bageparpir, og lad dem efterhæve i ca. 20 minutter.
8. Pensl pirogerne med æg, og bag dem i ca. 12 minuter ved 225 Grader i midten af ovnen.
SERVERING
Som madpakke, til at tage med på en skovtur eller på et tagselvbord.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Piroger med oksekød fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Piroger med oksekød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Gulerodskage (Rå)     Bradepande/pandekage!     Trylledej (ikke spiseligt)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fondue     Mælkesnitter     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Svampet kanelkage     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     irsk stuvning med svinekød     Fastelavnsboller med flødeskum     Indbagte rejer     Nemme pølsehorn     sydhavskylling     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]