Annoncering | Mobil/tablet version | 241 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stjerneskud III

Stjerneskud III

Stjerneskud III
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(162)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
46.856
Visninger
831
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Finn Rønne

DU SKAL BRUGE
Fisken m.m.:
4/2 fiskefilet 2 stk. daggammelt frb.mel, æggehvide, rasp hvidvin – salt
Rød dressing:
(hummerdressing)2 spsk mayonnaise1 spsk creme fraiche 18%1 – 2 spsk tomatketchuplidt sød chilisauce lidt tomatpuréevt. lidt asp. fondcitronsaft salt og peber
Hvid dressing:
3 spsk. mayonnaise 1 spsk. creme fraiche 18% 2 – 3 spsk. asp. fondcitronsaftsalt og hvid peberen pris sukker
Pynt:
75 – 100 g rejer 2 spsk. kaviar imitant 4 – 6 citron-springere 4 – 6 agurkespringere tomatbåde - dild
4 smørdampede champ. 6 – 8 slikasparges.
2 – 4 strimler røget laks div. salatblade


SÅDAN GØR DU
Soignér fiskefileterne, som du har lært og aftør dem
Krydr og panér 2 af fiskefileterne i mel, sammenpisket æggehvide, og sigtet rasp
Rør dressingerne sammen af de nævnte ingredienser – de skal være lidt flydende
Forbered pynten – sno laksestrimlerne omkring slikaspargene og skær tomatbådene som du ønsker
Rist de 2 franskbrødsskiver ( i smør el. tørt)
Damp de 2 andre fiskefileter i lidt hvidvin – tilsæt lidt salt
Steg de 2 panerede fiskefileter på pande eller i friture
Find 2 tallerkner af passende størrelse og kom det ristede brød herpå sammen med nogle salatblade
Anret de stegte og de dampede fiskefileter (afdryppede) på de ristede brødskiver
Maskér de dampede fiskefileter, halvt med hvid dressing og halvt med rød dressing.
Kom nu den øvrige pynt på, så du synes at ”Stjerneskuddet” ser harmonisk ud
NB!! ”Stjerneskuddet må gerne virke en smule ”vulgært”
SERVERING
Stjerneskudene serveres så varme som muligt Et glas velafkølet Chardonney-hvidvin passer godt til

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
BRUGERNES KOMMENTAR

karla
12.04.2009, 12:08
DET SMAGER GODT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Stjerneskud III opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Stjerneskud III fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stjerneskud III, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Absolut bedste BBQ marinade     Tunmousse      Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]