opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Poulard Edward den 7.

Poulard Edward den 7.

Poulard Edward den 7.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(130)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.590
Visninger
186
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Poulard:1 poulard/stor kylling á ca. 1600 g
½ l lys kalvebouillon
60 g gulerod – i små tern
60 g pastinak – i små tern
60 g selleri – i små tern
60 g porre – i små tern
Sauce:100 g skalotteløg – i små tern
karry, lidt smør
2 store tomater til tomatconcassé **
** tomatconcassé = tomat befriet for skind og kerner, skåret i tern
ca.½ l piskefløde
koldt smør
Ris pilaf:
25 g smør
1 finthakket skalotteløg
200 g løse ris
ca. 4 dl lys kalvebouillion
25 g koldt smør til montering


SÅDAN GØR DU
Poulard:
Klargør og opbind poularden - Blanchér den
Find en gryde der passer i størrelse til poularden og anbring en omvendt dyb tallerken i bunden.
Kom suppeurterne (dem i små tern) rundt om tallerkenen og hæld den lyse kalvebouillon ved
Anbring den blancherede poulard ovenpå den omvendte tallerken
Dæk det hele med stanniol og låg - Sæt det over at koge/dampe for svag varme i ca. 55 min.
Denne dampning kan med fordel foretages i ovnen med ved 125 – 150 grader
Kontroller om poularden er færdig
Lad poularden trække, væk fra varmen, i ca. 15 min. efter dampningen
Sauce:
Sautér de finthakkede skalotteløg i smør, og tilsæt karry og hakket tomatconcassé
Tilsæt lidt af suppen og kog lidt ind
Tilfør nu piskefløden og kog saucen til en passende konsistens
Smag saucen til og montér med koldt smør – hold saucen varm
Ris pilaf:
Sautér de finthakkede løg i smør, til løgene er klare
Tilsæt risene og rør til de har opsuget smørret
Tilfør nu kalvebouillionen og kog op. – Dæk med smurt pergamentpapir og låg.
Sæt det hele i ovnen ved ca. 150 grader, til risene har opsuget væsken
Slå risene løse med en gaffel og montér med koldt smør – Kogetid ca. 18 – 25 min
SERVERING
Tag poularden op af gryden, fjern skindet og del den i 8 stykker Kom kyllingestykkerne i et dyb fad og hæld saucen over Pynt evt. med lidt hakket persille Servér risene for sig i en passende skål
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Poulard Edward den 7. fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Poulard Edward den 7., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Rejer al pil pil     Muskunutkagen     Lammekøllerester i fad.     Bentes frokostguf     Grill bord     Terrine med forårsløg og spinat     Broccoli tærte     Gammeldags Pandekager     Hyrdefad     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Vegetar bolognese     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kylling-grønsags-pande     Troldeboller     Skotske æg     Hveder med meget gær     Lasange     Kyllinge wok med ris     Gratineret krabbe og asparges     Cupcakes topping - frosting - nemt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]