Annoncering | Mobil/tablet version | 92 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.472 opskrifter fra 25.335 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Spagetti carbonara

Spagetti carbonara

Spagetti carbonara
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(1065)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Spagetti carbonara  Foto af : Thor
596.613
Visninger
17.063
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

karoline vingborg

var dagens opskrift 11.03.2016 Spagetti carbonara var dagens opskrift den 11.03.2016

DU SKAL BRUGE
500 g. spagetti
2 pk. bacon
2 fed hvidløg
1 løg
2 æg
2,5 dl. madlavningsfløde
50 g. paramesanost
salt og peber

PRØV OGSÅ


SÅDAN GØR DU
kog spagettien efter posens anvisning.
hak løg og hvidløg og svits det i en pande med olie (gerne olivenolie), tilsat baconen. mens baconen bliver stegt, pisker du de 2 æg, fløde, salt og peber sammen i en skål og tilsætter paramesanosten.

Når pastaen er færdig hælder du vandet fra og putter det til bage i gryden (men ikke tilbage over varmen), tilsæt blandingen af bacon, løg og hvidløg, rør godt rundt. tilsæt æggeblandingen rør godt rundt i et par min. til det har den rigtige konsistens.

SERVERING
anret det i en skål og server

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Jens
13.05.2012, 11:50
Sorry, my Danish (written), has gone by the wayside, so this will be in english: When the Americans entered Italy during the 2nd world war, they added eggs and bacon to the existing spagetti al burro (smoer), the Italians then later perfected the recipe by replacing butter with olive oil and bacon with Pancetta. No onions, No Bacon, yes Pancetta is a type of Bacon, only it is cured longer. Use only very little cream. Carbonara is made slightly different pending area of Italy, cream is generally only used around Rome. Cheers

Isabella
01.10.2010, 14:28
Et bundt persille gør den mere delikat

Frederik
22.11.2008, 17:38
Mathis skrev > prøv at skifte bacon ud med chirosso-pølse - det bliver ikke bedre Okay, så lader jeg være med det..

Ingelise
25.10.2008, 13:01
Madlavningsfløde kan udskiftes med piskefløde - og lidt mindre af den. Dobbelt så mange hvidløg kan anbefales og et ekstra drys parmesan på toppen sammen med et drys persille. Uhm!

mads
11.09.2008, 18:14
for meget fløde og for lidt æg :) til 4 personer 1dl fløde og 6 æggeblommer, og en del mere permasan, en smule muskat nød er godt, og så fortrækker jeg den uden løg og hvidløg. pas på mad salt, og brug rigeligt peber. brug past. æg så undgår man at skulle varme retten op efter pastaen er færdig

Søren
21.08.2008, 13:37
Den vil jeg prøve, men hvorfor er der ingen der taler om at bruge pasteauriserede æg?

christian
12.08.2008, 12:40
det smager mega godt :D

Holger
07.07.2008, 19:23
Forholdet mellem "sovsen" og pastaen er for stor. Der skal mere fyld pr. potion i forhold til pastaen, eller en lækker opskrift

linda
25.06.2008, 14:02
hvis man steger et par kylling fillet på panden og skær det ud i tern og tilsætte det bagefter bliver den ikke så tung

Mathis
16.06.2008, 22:50
prøv at skifte bacon ud med chirosso-pølse - det bliver ikke bedre

jacob
15.06.2008, 20:10
Lækkert

Christoffer ;)
16.04.2008, 18:04
den er bare vildt go uden side stykke. Dog skal man næsten bruge lidt mere paramesanost

Maibritt
13.04.2008, 16:29
Super skøøn ret , som bare er super nem og lave og smager himmelsk.

Claus
29.03.2008, 18:17
MMmmmmm

Anne
04.03.2008, 20:05
Rigtig god opskrift, men en anelse meget ost, med mindre det er noget man er helt vild efter! Men den skal klart prøves igen

Buller
11.02.2008, 20:48
lækkert ret. God med broccoli med bid i og ristede pinjekerner

Anette Skov Damsgaard
01.02.2008, 18:08
Den bedste carbonara jeg længe har fået. Vi bruger denne opskrift hver gang vi får Carbonara. Det tog lige et par gange, inden vi fandt de helt rigtige råvarer, men SÅ er den altså også bare helt guf!! Det kan anbefales at bruge de gode råvarer, selvom de nogle gange er lidt dyrere end discount.

dirty
17.12.2007, 18:37
super god opskrift.. tilsætter man 100 gr ost smager den dog af mere.

Don
26.10.2007, 19:01
brug færdige æggeblommer, så slipper man for æggehviden og de klamme slørhaler

christian+kathrine
21.10.2007, 13:43
smager helt utroligt hvis en sød pige kommer på besøg en weekend

Gert Jensen
16.10.2007, 18:55
rigtigt lækkert og nemt at lave.... helt klart en jeg vil prøve igen.... :)

Louis
27.03.2007, 18:02
Denne ret er helt og særdeles en strålende ret, der hurtigt kan laves, og samtidig smager djeligt. Det italienske præg, retten har, er velegnet til en romantisk middag, eller når vennerne er på besøg. en Chardonnay 2005 vil være et udsøgt vind-valg som suplement til retten.

Mette
05.03.2007, 20:42
Kan også laves med skinke :)

Rikke
24.01.2007, 20:25
Vi fik en ganske god smagsoplevelse ved anvendelse af denne ret. Dog kan der nemt anvendes mere hvidløg. Vi brugte 4 fed ( alm størrelse), men kunne godt have brugt 6 fed for, at få den helt rigtige smag frem.

Ask
08.01.2007, 13:27
men muskat nød er et must og gerne svits lidt løvstikke med løg og hvidløg da det fremhæver smagen...

Ask
08.01.2007, 13:26
kommer da an på hvliken bacon man bruger.. ??

Signe
08.10.2006, 15:39
Da bacon er ret salt, er det ikke nødvendigt at tilsætte salt.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Spagetti carbonara opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Spagetti carbonara med billede & video fra Maduniverset.dk i kategorien Hurtig nem hverdagsmad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Spagetti carbonara, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Hvid chokolademousse m. jordbær     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Ristaffel     Krydder frikadeller     Mælkesnitter     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Tunmousse      Frikadellefars     Koteletter i Fad med paprika     Den bedste ungarske gullasch     Hakket Oksekød med Hvidkål     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Fastelavnsboller - børnenes favoritter     Nachos m/kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com