opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chokolademousse med Kandiserede violer

Chokolademousse med Kandiserede violer

Chokolademousse med Kandiserede violer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(84)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.124
Visninger
134
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
200 g mørk chokolade
3 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk rom eller cognac
3 pasteuriserede æggehvider
2 dl piskefløde
Kandiserede violer


SÅDAN GØR DU
1. Chokoladen smeltes over et vandbad
2. Den tages fra varmen og æggeblommerne røres i
3. Æggehviderne piskes stive og fløden piskes til flødeskum
4. Det meste af flødeskummet vendes i sammen med rom eller cognac og til sidst kommes de piskede æggehvider i
5. Moussen fordeles i portionsglas eller kommes i en skål.
6. Pyntes med resten af flødeskummet og drysses evt med kandiserede violer
SERVERING
Serveres evt med lidt frisk frugt, fx jordbær, hindbær, appelsin osv.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Chokolademousse med Kandiserede violer fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chokolademousse med Kandiserede violer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fondue     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spagetti carbonara     Kanelsnegle kagemand     Raclette med det hele     Porrer i fad med oksekød     Den bedste Kylling i Karry!     irsk stuvning med svinekød     Pasta Cabonara uden æg     Karbonader i fløde/porre sauce     Boller m/ A38     Røræg i ovn     Sellerifrikadeller de bedste.     Gammeldaws æbleflæsk.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]