opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Maskeret blomkål med rejer

Maskeret blomkål med rejer

Maskeret blomkål med rejer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(548)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Maskeret blomkål med rejer
112.990
Visninger
3.761
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 19.05.2016 Maskeret blomkål med rejer var dagens opskrift den 19.05.2016

DU SKAL BRUGE
500 g blomkål
1 dl creamfrais
2 spk. mayonnaise,
1 bund dild
salt/ peber
400-500 gr. rejer
2 dl. frosne ærter
200 gr. tomat
3 stk. hårdkogte æg


SÅDAN GØR DU
- Start med at koge blomkålshovedet til det er mørt i saltet vand ca. 12-15 min.
- giv ærterne et hurtigt opkog og derefter i en sigte til afdrypning og nedkølning
- Rør cremfrais, mayonaise, salt, peber og halvdelen af dilden sammen.
- Tomater og æg skærest i både.
- rejer lægges i en sig så de kan dryppe af.


SERVERING
- Blomkålshovedet placeres i midten af et fad. - Dressingen hældes ud over blomkålshovedet - ærter hæles over blomkålshovedet. - Rejer lægges omkring - tomater og æg lægges omkring. klar til servering med hjemmelavet flute og en god kold hvidvin
 
BRUGERNES KOMMENTAR

gitte johnsen
23.08.2008, 18:17
himmelsk og nemt

sara
13.10.2006, 12:20
Den smager for lækkert...

erik larsen
20.09.2006, 13:13
lækkert
 
Denne gode opskrift på Maskeret blomkål med rejer med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Maskeret blomkål med rejer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lammekøllerester i fad.     Mælkebøttemarmelade     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     barbeque marinade     Svampet kanelkage     Tunmousse      Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillspyd     Grov go'e boller     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Den bedste Kylling i Karry!     Pastaret i fad     Bedstemor Ands æbletærte II     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Bagte Kartofler på Grill     Kanelsnegle kagemand     Karbonader i fløde/porre sauce     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]