1. Bland de tørre ting
2. Skær smørret i mindre stykker
3. Nuldr smørret sammen med resten af tingene
4. Æltes sammen til dejen er blød, smidig og silkeagtig
5. Deles i 3-5 portioner og tilsættes smag efter ønske.
Prøv f.eks: Kokos, nødder, havregryn, chokolade, rosiner, nescafé, appelsinskal ell. lign.
Bages ca. 10-12 min. ved 200 grader.
Når de er kølet af kan de pyntes med glasur og krymmel/nødder/cocktailbær eller læg 2 småkager sammen med syltetøj imellem.
Tip: Dejen kan gemmes op til 5 dage i køleskab!
De er så nemme at lave at det burde være strafbart...
Har også prøvet at blande frisk banan i og det smager fantastisk - husk at tilsætte mere mel når du ælter bananen (eller andre 'fugtige' ingredienser) ind i dejen!
19.07.2009, 18:33