1 pakke lasagne plader,
2 spsk. olivenolie,
1 finthakket løg,
1 dåse krabbekød a 200 g,
evt. ½ dl cognac,
salt & peber,
200 g rejer,
1 dåse muslinger a 265 g,
50 g parmesanost,
Béchamelsauce:
100 g smør,
100 g hvedemel,
7 ½ dl mælk,
7 ½ dl fiskebouillon (1 ½ terning),
salt & peber
Varm olien og svits det finthakkede løg. Tilsæt rejer, muslinger og krabbekød. Smag til med cognac, salt & peber og varm det igennem.
Smelt smørret til saucen og rør melet i, spæd op med mælk og bouillon lidt efter lidt.
Læg nu lasagneplader i bunden af et smurt ovnfast fad, og kom skiftesvis bechamelsauce og skaldyrssauce og lasagne´plader i. Afslut med lasagneplader og drys parmesanost over.
Bag lasagnen ved 200 grader i ca 35 min
Serveres med salat og flutes