Et Broccoli, En pakke bacon i tern, En flaske hvidvin, en kvart fløde, og en pakke champignon. En pakke pasta. (penne, eller skruer.)
Start med at koge pastaen.( Al dente) Svits en halv pakke bacon tern, tilsæt et kvart broccoli(som er skåret i lidt små stykker, sammen med champignonen, som selfølgelig også er skåret i skiver, Lad det svitse sammen 2 minutter. Tilsæt derefter hvidvinen, kun en smule nok til at dække bunden på panden med cirka 1 cm. Hvidvinen lader du så næsten koge ned, derefter tilsætter du fløden, (der skal i så det næsten dækker dine grøntsager)Den lader du så koge op, når den er oppe og "koge" Altså når den er boblet op til kanten. Så tilsættes pastaen, rør det rundt et par minutter. Og voila´så der serveret.
Server retten med et par lune skiver godt italiensk brød, Og nyd resten af din hvidvin til. :)