opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Forloren hare m ribs-flødesovs

Forloren hare m ribs-flødesovs

Forloren hare m ribs-flødesovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(873)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Forloren hare m ribs-flødesovs  Foto af : Maduniverset
441.520
Visninger
14.825
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 22.03.2021 Forloren hare m ribs-flødesovs var dagens opskrift den 22.03.2021

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
400 g. hakket oksekød
400 g. hakket kalv- og flæsk eller svinekød
1 håndfuld rasp eller 3 spsk.
2 spsk. mel
2 æg
2 løg
salt, peber og paprika
2 dl. Mælk eller til farsen har rette konsistens. Lidt fastere end til frikadeller
6 stk. slised bacon

Sovs:
1 spsk ribsgelé
1 flaske madlavningsfløde fra Maizena
1 boulionterning
3 dl. vand
Kulør
salt, peber og lidt chilipulver


SÅDAN GØR DU
Æg og krydderier blandes i en skål. Løgene hakkes meget fint og blandes i. Mælk, mel og rasp blandes i skålen. Til sidst røres kødet i. Blan evt. mere mælk i - lidt af gangen, hvis farsen virker for fast. Når farsen er klar, sættes den på køl en halv times tid.

Efter den halve time tages kødet ud, og røres igennem. Farsen kommes i et smurt ovnfast aflangt fad, og formes til et brød. Bacon lægges over farsen på skrå. Der hældes herefter mælk i fadet med farsen, så lidt under halvdelen af farsen er dækket. Stilles i ovn på 225 grader i 20 min. (Gerne varmluft). Herefter skrues ned til 175, og "haren" steger færdig i yderligere 30 minutter. 10 minutter inden "haren" er færdig hældes mælken fra fadet op i en gryde, som skal bruges til sovs.

Sovs:

Hæld fløden i gryden sammen med lidt vand. Varm op under omrøring. Når Sovsen begynder at koge hældes en jævning i samt 1 spsk. ribsgelé. Smag evt. yderligere til med ribsgelé, hvis smagen ikke er kraftig nok. Lidt salt, peber og chilipulver tilsættes sammen med kuløren og der røres rundt. Sovsen småkoger under omrøring i 5 min. Kom evt. ½-1 boulionterning i også.
SERVERING
Serveres med fine ærter, kogte kartofler og karotter. "Haren" skæres ud i skiver ved middagsbordet.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Ronny Viktor Kempf
27.02.2012, 15:39
Dejligt med en opskrift, der er ligetil, og ikke alle "disse" orientalske specfindigheder! God dansk mad!
 
Denne gode opskrift på Forloren hare m ribs-flødesovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Forloren hare m ribs-flødesovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Original English Cupcakes     Bedstefars skæg (fedtreduceret)     Pandekager med olivenolie     Oste sovs     Kinesisk kylling chop suey     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Beskøjter     Halloween kage kirkegård     Hyldebærpocherede pære i hvid chokolade med kokos     Snyde-Mini pølsehorn til madpakken     Helstegt grillet oksefilet     Indbagt rejer     Gratinerede farserede squash     Kransekagestykker     helstegt dyreryg     Mangosalsa     Græske kartofler     Brændte mandler     Studenter-spaghetti     Nøddestuvet rosenkål:     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]