opskrifter
Søg i 12.572 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Forloren hare m ribs-flødesovs

Forloren hare m ribs-flødesovs

Forloren hare m ribs-flødesovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(862)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Forloren hare m ribs-flødesovs  Foto af : Maduniverset
415.329
Visninger
14.632
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 18.08.2018 Forloren hare m ribs-flødesovs var dagens opskrift den 18.08.2018

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
400 g. hakket oksekød
400 g. hakket kalv- og flæsk eller svinekød
1 håndfuld rasp eller 3 spsk.
2 spsk. mel
2 æg
2 løg
salt, peber og paprika
2 dl. Mælk eller til farsen har rette konsistens. Lidt fastere end til frikadeller
6 stk. slised bacon

Sovs:
1 spsk ribsgelé
1 flaske madlavningsfløde fra Maizena
1 boulionterning
3 dl. vand
Kulør
salt, peber og lidt chilipulver


SÅDAN GØR DU
Æg og krydderier blandes i en skål. Løgene hakkes meget fint og blandes i. Mælk, mel og rasp blandes i skålen. Til sidst røres kødet i. Blan evt. mere mælk i - lidt af gangen, hvis farsen virker for fast. Når farsen er klar, sættes den på køl en halv times tid.

Efter den halve time tages kødet ud, og røres igennem. Farsen kommes i et smurt ovnfast aflangt fad, og formes til et brød. Bacon lægges over farsen på skrå. Der hældes herefter mælk i fadet med farsen, så lidt under halvdelen af farsen er dækket. Stilles i ovn på 225 grader i 20 min. (Gerne varmluft). Herefter skrues ned til 175, og "haren" steger færdig i yderligere 30 minutter. 10 minutter inden "haren" er færdig hældes mælken fra fadet op i en gryde, som skal bruges til sovs.

Sovs:

Hæld fløden i gryden sammen med lidt vand. Varm op under omrøring. Når Sovsen begynder at koge hældes en jævning i samt 1 spsk. ribsgelé. Smag evt. yderligere til med ribsgelé, hvis smagen ikke er kraftig nok. Lidt salt, peber og chilipulver tilsættes sammen med kuløren og der røres rundt. Sovsen småkoger under omrøring i 5 min. Kom evt. ½-1 boulionterning i også.
SERVERING
Serveres med fine ærter, kogte kartofler og karotter. "Haren" skæres ud i skiver ved middagsbordet.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Ronny Viktor Kempf
27.02.2012, 15:39
Dejligt med en opskrift, der er ligetil, og ikke alle "disse" orientalske specfindigheder! God dansk mad!


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Forloren hare m ribs-flødesovs opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Forloren hare m ribs-flødesovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Forloren hare m ribs-flødesovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Æbleskiver (sønderjyske)     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Mormors Stegte sild i eddike     Gryderet med broccoli og kalkun     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Lagkage med karamelmousse, lakridslag og hvid brownie     Kvædemarmelade     Andebryst i ovn til mange     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Porrer i fad med oksekød     Pastaret i fad     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Børnenes kokoskugler     Oldes Kokoskranse     Glace til kage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]