opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Brun sauce

Brun sauce

Brun sauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(105)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.295
Visninger
108
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Der anvendes: til 3 dl

3 dl brun oksekødsfond
1 spsk. kartoffelmel
2 spsk. madeira (eller koldt vand)
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Opvarm fonden og bring den til kogepunktet. Fonden bør være kogt ned til en god smag. Rør kartoffelmel med madeiraen til en glat blanding og pisk den i den småkogende sauce. Saucen vil jævne omgående. Den skal være så tyk, at den lige akkurat dækker bagsiden af en ske. Tag saucen af varmen, smag til med salt og peber, og server den straks.
SERVERING
Saucen kan holde sig i op til 2 døgn i køleskabet - eller den kan fryses ned.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Brun sauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Brun sauce fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brun sauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Dadler med bacon     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Grov go'e boller     Syltet ramsløgsknopper (nordiske kapers)     Gulerodskage (Rå)     Børnenes kokoskugler     Tunmousse      Piment sauce     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kylling satay stegt i ovn     Helstegt grillet oksefilet     Den bedste ungarske gullasch     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]