opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bulgarske Frikadeller

Bulgarske Frikadeller

Bulgarske Frikadeller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(222)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bulgarske Frikadeller
26.765
Visninger
308
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 gr hakket Oksekød "eller 250g oksekød, og 250g svinekød"
1 løg
2-3 æg str M-L
salt/Peber efter egen smag
ca 500 gr dag gammelt franskbrød "UDEN BIRKES"
1 spsk olie
smør til stegning (kan også steges uden fedtstof, anbefales)

der kan bruges feta i frikadellerne hvis man ønsker dette (skal smuldres så det er små stykker i farsen

i bulgarien bruger man et specielt kryderri som kommer fra nogle specielle træer i balkan bjergene i frikadellerne. men det fås ikke i danmark men det behøves ikke at komme i da det ikke er alle steder i bulgarien det bruges.


SÅDAN GØR DU
1. start med at lægge franskbrødet i blød i lungtent vand.

2. bland det hakkede oksekød og tilsæt de øvrige indgredienser.

3. brødet press så godt som muligt så vandet ikke kommer med i farsen, og det skal æltes 100 % i farsen så der ikke kan ses brødstykker.

4. form frikadellerne og steg dem på panden vend dem et par gange på panden så de får et gyldent udseende.

lav ikke frikadellerne for store for så tager det forlangtid at stege dem.
en spiseske med top på så man kan forme dem runde, er en god størrelse.

TIP:
jeg bruger en grill stege pande fra Tefal, derfor behøver jeg ikke at bruge fedtstof.
SERVERING
kan serveres med kartoffler og sovs, kun fantasien sætter grænser.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bulgarske Frikadeller med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bulgarske Frikadeller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Trylledej (ikke spiseligt)     Røræg i ovn     Tartelet med høns i noget helt tredje     Morgenbirkes - fryseegnede     Indbagte rejer     Spagetti carbonara     Hurtig boller (skal ikke hæve)     irsk stuvning med svinekød     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]