opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bulgarske Frikadeller

Bulgarske Frikadeller

Bulgarske Frikadeller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(222)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bulgarske Frikadeller
26.983
Visninger
315
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
500 gr hakket Oksekød "eller 250g oksekød, og 250g svinekød"
1 løg
2-3 æg str M-L
salt/Peber efter egen smag
ca 500 gr dag gammelt franskbrød "UDEN BIRKES"
1 spsk olie
smør til stegning (kan også steges uden fedtstof, anbefales)

der kan bruges feta i frikadellerne hvis man ønsker dette (skal smuldres så det er små stykker i farsen

i bulgarien bruger man et specielt kryderri som kommer fra nogle specielle træer i balkan bjergene i frikadellerne. men det fås ikke i danmark men det behøves ikke at komme i da det ikke er alle steder i bulgarien det bruges.


SÅDAN GØR DU
1. start med at lægge franskbrødet i blød i lungtent vand.

2. bland det hakkede oksekød og tilsæt de øvrige indgredienser.

3. brødet press så godt som muligt så vandet ikke kommer med i farsen, og det skal æltes 100 % i farsen så der ikke kan ses brødstykker.

4. form frikadellerne og steg dem på panden vend dem et par gange på panden så de får et gyldent udseende.

lav ikke frikadellerne for store for så tager det forlangtid at stege dem.
en spiseske med top på så man kan forme dem runde, er en god størrelse.

TIP:
jeg bruger en grill stege pande fra Tefal, derfor behøver jeg ikke at bruge fedtstof.
SERVERING
kan serveres med kartoffler og sovs, kun fantasien sætter grænser.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bulgarske Frikadeller med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bulgarske Frikadeller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Ufo'er     Trylledej (ikke spiseligt)     grydestegte poussiner     Forloren hare m ribs-flødesovs     Champignon flødesauce     Den bedste Kylling i Karry!     Kylling med cashewnødder     Gartnerens Grøntsagsgryde     Ægte indianer-røv     Vegetar forårsruller     Påskekyllinger af kogte æg     Tykke amerikanske pandekager     Frugtsalat med frisk kokoscreme     Kødtimbale     Boller som er gode til fryseren     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Rødspættefad     Marineret kalkunbryst- helstegt     Hakket Oksekød med Hvidkål     Tørrede abrikoser med bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]