opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gammeldaws æbleflæsk.

Gammeldaws æbleflæsk.

Gammeldaws æbleflæsk.
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(630)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Gammeldaws æbleflæsk.
303.014
Visninger
5.783
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 18.08.2020 Gammeldaws æbleflæsk. var dagens opskrift den 18.08.2020



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
8-10 skiver håndskåret bacon
6-8 æbler skrællet og skåret i stykker
2-3 spsk. sukker eller farin (ahornsirup kan også bruges)


SÅDAN GØR DU
Baconet steges sprødt på panden og tages af.
Hvis der er meget fedt på panden, hældes noget af det bort.
Æblestykkerne kommes nu på panden og småsteger i 10-15 min. til æblerne begynder at mose ud. Sukker drysses på og det smages til.
Æblemosen hældes op på et fad og baconstykkerne arrangeres ovenpå.
SERVERING
Serveres med groft brød som del af en julefrokost.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Marianne
03.03.2013, 14:51
Hmmmmmm Hej Ad sådan har jeg også lært at lave den fra min mormor . Først steges flæsket og løg sammen , derefter steges æblerne i fedstoffet fra flæsket og der tilsættes sukker . og sådan laver hele min familie den selv min gamle moster . Jeg skal ihverfald ikke have kogt spæk ....... Marianne

Bøllen
29.12.2008, 11:41
Ad

Jesper
05.12.2008, 22:50
Mon ikke der er så mage udgaver af æbleflæsk som der er egne i landet :-) Den fynske kender jeg ikke, men den jeg kender fra mit barndomshjem indeholder i hvert fald løg der steger sammen med flæsk/bacon.

Solevad
24.10.2008, 11:55
Hej Bente Ked af at sige det, men din opskrift minder ikke engang om ægte æbleflæsk. Æbleflæsk er en Fynsk egnsret. Man STEGER ikke æblerne, de skal koges, og der skal være mindst 4 forskellige slags, hvoraf den ene er pigioner, små røde juleæbler. De 3 forskellige slags, skrælles og skæres i både, pigionerne skæres ligeledes i både , MEN SKRÆLLES ikke.De koges alle i 15 -20 min og smages til med sukker( nogle bruger vanilie, det mener jeg er synd) Baconet ristes i ovnen på en bagplade, på bagepapir og bruges KUN til pynt. I et ildfast fladt fad rister du samtidig røget SPÆK terninger (mange) . En smugle af fedtet iblandes de kogte æbler, + spækterningerne.
 
Denne gode opskrift på Gammeldaws æbleflæsk. med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gammeldaws æbleflæsk., kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Flødestuvet spinat     Færøsk æblekage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Friske jordbær med fløde     Pina-Colada-Kage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     ElseRies yndlings fettuccine     Påskekyllinger af kogte æg     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     rodfrugtschips     Kartoffelporresuppe m. rodfrugtschips     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Raclette med det hele     Tomater med ost og krydderier     Hakket Oksekød med Hvidkål     Spagetti carbonara     Grov go'e boller     Indbagte rejer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]