opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pasta med svampesauce

Pasta med svampesauce

Pasta med svampesauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(79)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.680
Visninger
237
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
ca. 100 gr. frisk pasta per pers.
1.5 kg. markchampignon
3 dl. mælk
1 mellemstort løg
100 gr. smør
1/2 dl. olie
1 hvidløgsfed
1 lille bundt persille
100 gr. frisk parmesanost


SÅDAN GØR DU
Steg halvdelen af løget gyldent i lidt olie og smør det med hvidløgsfeddet. Tilsæt champignonstokkene, der er skåret i tern. Smag til med salt og peber og steg det let.

Når det er mørt blendes det og tilsættes mælk og reven ost.

Steg den anden halvdel af løget og tilsæt champignonhovederne der er skåret i fine skiver.

Kog pastaen "al dente".

Hæld svampesaucen over og rør det igennem over varmen.

Før retten serveres tilsættes champignonhovederen og fint
hakket persille.
SERVERING
Serveres straks!
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Morten Rastad
27.10.2004, 19:02
Prøv evt. at blande forskellige svampetyper. Køb nogle Karl-Johan svampe, de forstærker smagen og giver det en lidt mere "kød" smag. Hvis man har trøffelolie stående derhjemme, kommer hele retten op i en anden dimension.
 
Denne gode opskrift på Pasta med svampesauce fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pasta med svampesauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast     Marengs med dadler og chokolade     Provence fiskesuppe med aioli og brød     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro     melboller til supper     Fedtfattig kartoffelfad.     Ægte indianer-røv     Biksemad     Nem sovs til andesteg eller flæskesteg.     bagepulver     Formbrød med bageenzym      Ristaffel     Millionbøf fedtfattig     Ritas Krydderikage     Fynske pandekager     Sund Jordbærdessert     Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     Cremeboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]