opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pinjekerne-champignonsovs

Pinjekerne-champignonsovs

Pinjekerne-champignonsovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(62)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.174
Visninger
91
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 pose pinjekerner
250 g champignons
lidt smør/olie
250-500 ml kaffefløde/mælk +-
salt/peber


SÅDAN GØR DU
r1) Rist pinjerkernerne på en tør pande indtil gyldne, sæt til side.
2) Rens champignonerne og skær i skiver, steg dem med lidt smør ved middel-lav temperatur, indtil de er mørke og virkelig gennemstegte- rør godt, så de ikke brænder p, sæt til side.
3) Hæld champignoner, pinkekerner, salt/peber og fløde (lidt ad gangen) i en blender og blend indtil ønsket konsistens.
4)Varm sovsen op i microbølgeovnen eller varm mælken hurtigt på panden, inden den kommes i blenderen.
5)Server
SERVERING
Til hvad som helst...et lækkert stykke kød med grønsager, som en slags dip i pitabrød med falafel. Kun fantasien sætter grænser:-)
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pinjekerne-champignonsovs opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pinjekerne-champignonsovs fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pinjekerne-champignonsovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejecocktail     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Tunmousse      Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Karbonader i fløde/porre sauce     God gammeldags pasta med kødsovs     Yoghurtboller     Gulerodskage (Rå)     Fondue     Blødende chokoladekage     Mælkesnitter     Indbagte rejer     Svampet kanelkage     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Banankage uden æg     Piment sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]