opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sauce Bolognaise

Sauce Bolognaise

Sauce Bolognaise
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(79)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.600
Visninger
118
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g. hakket oksekød
125 g. løg
125 g. gulerødder
1 ds. tomatpuré á 140 g.
½ L. oksefond (el. ½ L. med 1 boullion terning)
1 tsk. timian
1 tsk. oregano
mel, olie, salt, peber


SÅDAN GØR DU
Løg og gulerødder hakkes, svitses derefter i olie til gyldent. Så tilsættes kødet som brunes. Derefter kommes oksefond, tomatpuré og krydderier i.
retten simre i 10 min, kødsaucen jævnes og smages til med salt og peber.
SERVERING
Serveres med spaghetti el. makaroni kan også bruges i lasagne
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sauce Bolognaise fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sauce Bolognaise, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Svampet kanelkage     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Fersken suppe (den er genial)     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Biscotti, sprøde julesmåkager     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors Stegte sild i eddike     Omelet m. skinke og ost     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Kanelsnegle kagemand     Raclette med det hele     Æbleskiver (sønderjyske)     Trylledej (ikke spiseligt)     Andebryst i ovn til mange     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]