opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › kødsovs i høj pande( til pasta eller spaghettii)

kødsovs i høj pande( til pasta eller spaghettii)

kødsovs i høj pande( til pasta eller spaghettii)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(342)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
kødsovs i høj pande( til pasta eller spaghettii)
38.420
Visninger
315
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 gr Hakket Oksekød
1 løg
1 gulerod
100 ml øl eller rødvind
2 dåser hakkede tomater (800ml) som er blendet
1-2 tsk Basilikum
1-2 tsk Oregano
salt og peber
lidt olie til stegning


SÅDAN GØR DU
skræl og hak løget og guleroden, halvdelen af løget steges på panden "pande med høj kant" med den udskåret gulerod indtil løgne er gyldne.

det hakkede oksekød tilsættes, brun det og bland det godt og sørg for det ikke er i klumper "hak det godt med grydeskeen" tilsæt derefter 100 ml øl (eller rødvin) lad det små simre.

resten af løget svitses på den anden pande til det er gyldent tilsæt tomat sovsen, basilikumen, og smag til med salt & peber og lad det langsomt koge.

når det har stået i ca 10-15 min og kogt hældes det over på panden med oksekøden og blandes godt sammen.

lad det stå og små koge i ca 20 min. indtil det har en tykkere konsistens.
SERVERING
Med pasta eller spaghetti
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på kødsovs i høj pande( til pasta eller spaghettii) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet kødsovs i høj pande( til pasta eller spaghettii), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Rebildsalat     Kold avocadosuppe med fløde     Ovnsstegt laks i folie     Victoria-kage med fyld     Raclette med det hele     Farmors æbleskiver     Banankage -uden fedt     Flødestuvet spinat     Helstegt grillet oksefilet     Sellerifrikadeller de bedste.     Boller med olie     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]