Annoncering | Mobil/tablet version | 221 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.407 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sprængt svinekam med vintergrønt

Sprængt svinekam med vintergrønt

Sprængt svinekam med vintergrønt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(344)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Sprængt svinekam med vintergrønt
42.215
Visninger
848
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

else johansen

DU SKAL BRUGE
ca 2½ kg. svinekam

saltlage:
150 g. salt
50 g. sukker
pr. litervand

kogelage:
6-8 gulerødder
2-3 porrer
2-3 løg
½ selleri
4-5 laurbærblade
ca 20 grønne peberkorn (evt sorte eller hvide)

sovs:
50 g. smør
4 spsk. mel
1 dåse aspargs (med væde)
ca. 7-8 dl af suppen fra kødet
2 dl. madlavningsfløde
evt. salt og peber.


SÅDAN GØR DU
saltlage: rør alle ingredienser sammen til sukker og salt er opløst..
kødet lægges i en beholder der passer i størelsen -- den kolde saltlage hældes over.. den skal dækkes helt af lagen..
stilles i kølesakb 3-4 døgn.

kødet tages op af lagen og skylles.
grønsagerne gøres i stand og skæres i mindre stykker.
kødet kommes i en gryde med vand.. der lige dækkerkødet..
gryden bringes i kog og der skummes evt. for urenheder..(husk at der ikke skal salt i kogelagen)
grønsagerne tilsættes... de tages op når de er kogt møre ..
kødet småkoger ca 1½ time .. til det er godt mørt..
trækker ca. ½ time i suppen efter kogning.

sovsen laves med en opbagning af smør og mel - der tilsættes væske (suppe aspargsvand og fløde) til den har en tilpas konsistens.. småkoger i 5 minuter..til sidst tilsættes arspargsene..
SERVERING
serveres med grønsagerne , aspargssovsen og kartofler p.s. den overskyden suppe er rigtig god som grundsuppe til bl.a. Gule ærter --grønkålssuppe og lign.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

WILLY NIELSEN
27.08.2010, 09:41
kødet skal ikke koge mere end 1/2 time , og hvile i suppen i 1/2 time


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sprængt svinekam med vintergrønt opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sprængt svinekam med vintergrønt med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sprængt svinekam med vintergrønt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Jordbærgrød - med ristede havreryn     Røræg i ovn     Peberrodssovs     Aubergine pure     Marineret kalkunbryst- helstegt     Pandekager med natron     Tofu ruller med aubergine     Karrysauce     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Dansk bøf m. pandesauce     Ristaffel     Bagte cherrytomater, lækkert tilbehør.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fisk i fad med lækker fløde sauce     Boller, bare de bedste     Peanutssmåkager     Boller m/ A38     Chili con carne     Gode Råd - lette og luftige     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com