opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sprængt svinekam med vintergrønt

Sprængt svinekam med vintergrønt

Sprængt svinekam med vintergrønt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(372)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Sprængt svinekam med vintergrønt
64.831
Visninger
987
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
ca 2½ kg. svinekam

saltlage:
150 g. salt
50 g. sukker
pr. litervand

kogelage:
6-8 gulerødder
2-3 porrer
2-3 løg
½ selleri
4-5 laurbærblade
ca 20 grønne peberkorn (evt sorte eller hvide)

sovs:
50 g. smør
4 spsk. mel
1 dåse aspargs (med væde)
ca. 7-8 dl af suppen fra kødet
2 dl. madlavningsfløde
evt. salt og peber.


SÅDAN GØR DU
saltlage: rør alle ingredienser sammen til sukker og salt er opløst..
kødet lægges i en beholder der passer i størelsen -- den kolde saltlage hældes over.. den skal dækkes helt af lagen..
stilles i kølesakb 3-4 døgn.

kødet tages op af lagen og skylles.
grønsagerne gøres i stand og skæres i mindre stykker.
kødet kommes i en gryde med vand.. der lige dækkerkødet..
gryden bringes i kog og der skummes evt. for urenheder..(husk at der ikke skal salt i kogelagen)
grønsagerne tilsættes... de tages op når de er kogt møre ..
kødet småkoger ca 1½ time .. til det er godt mørt..
trækker ca. ½ time i suppen efter kogning.

sovsen laves med en opbagning af smør og mel - der tilsættes væske (suppe aspargsvand og fløde) til den har en tilpas konsistens.. småkoger i 5 minuter..til sidst tilsættes arspargsene..
SERVERING
serveres med grønsagerne , aspargssovsen og kartofler p.s. den overskyden suppe er rigtig god som grundsuppe til bl.a. Gule ærter --grønkålssuppe og lign.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

WILLY NIELSEN
27.08.2010, 09:41
kødet skal ikke koge mere end 1/2 time , og hvile i suppen i 1/2 time
 
Denne gode opskrift på Sprængt svinekam med vintergrønt med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sprængt svinekam med vintergrønt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Rådhuspandekager     Halloween menu     Uhyggelige halloween hoveder med fyld     Serverede fingre til halloween     Halloween kage kirkegård     Klamme fingre     Fersken suppe (den er genial)     Grillet vildt dyrekølle     Mormors citronfromage     Brændenældepesto     Frugttærte med merengs og bær     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hjemmelavet agurkesalat     Nemme æbleskiver     Omelet m. skinke og ost     Rejemad     Original Foccacia brød fra Italien     Abrikos-Chokolade lagkage.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]