opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sprængt svinekam med vintergrønt

Sprængt svinekam med vintergrønt

Sprængt svinekam med vintergrønt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(350)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Sprængt svinekam med vintergrønt
50.948
Visninger
913
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 2½ kg. svinekam

saltlage:
150 g. salt
50 g. sukker
pr. litervand

kogelage:
6-8 gulerødder
2-3 porrer
2-3 løg
½ selleri
4-5 laurbærblade
ca 20 grønne peberkorn (evt sorte eller hvide)

sovs:
50 g. smør
4 spsk. mel
1 dåse aspargs (med væde)
ca. 7-8 dl af suppen fra kødet
2 dl. madlavningsfløde
evt. salt og peber.


SÅDAN GØR DU
saltlage: rør alle ingredienser sammen til sukker og salt er opløst..
kødet lægges i en beholder der passer i størelsen -- den kolde saltlage hældes over.. den skal dækkes helt af lagen..
stilles i kølesakb 3-4 døgn.

kødet tages op af lagen og skylles.
grønsagerne gøres i stand og skæres i mindre stykker.
kødet kommes i en gryde med vand.. der lige dækkerkødet..
gryden bringes i kog og der skummes evt. for urenheder..(husk at der ikke skal salt i kogelagen)
grønsagerne tilsættes... de tages op når de er kogt møre ..
kødet småkoger ca 1½ time .. til det er godt mørt..
trækker ca. ½ time i suppen efter kogning.

sovsen laves med en opbagning af smør og mel - der tilsættes væske (suppe aspargsvand og fløde) til den har en tilpas konsistens.. småkoger i 5 minuter..til sidst tilsættes arspargsene..
SERVERING
serveres med grønsagerne , aspargssovsen og kartofler p.s. den overskyden suppe er rigtig god som grundsuppe til bl.a. Gule ærter --grønkålssuppe og lign.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

WILLY NIELSEN
27.08.2010, 09:41
kødet skal ikke koge mere end 1/2 time , og hvile i suppen i 1/2 time
 
Denne gode opskrift på Sprængt svinekam med vintergrønt med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sprængt svinekam med vintergrønt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Blødende chokoladekage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillede kartofler     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kartofler i fad     Røræg i ovn     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Teriyakimarineret laksespyd med teriyaki glace     spaghetti med fiskeboller     Chokolade småkager med chokoladestykker     Andebryst i ovn til mange     Sennepstorsk     Kinesisk nudelret     Rødgrød     Suppe med ovnstegte tomater og pasta     Fuglekvidder     Havesuppe     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]