opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.896 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Appelsingelè

Appelsingelè

Appelsingelè
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(122)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.404
Visninger
135
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Torben Tofteskov

DU SKAL BRUGE
12 blade husblas
2½ dl vand
4½ dl appelsinsaft(frisk)
½ dl citronsaft


SÅDAN GØR DU
udblød husblassen i koldt vand i ca 8-10 min
kog vand og sukker til en klar sukkerlage truk husblassen fri for vand, og tilsæt i dem varme sukkerlage, tilsæt så den siede appelsin og citronsaft.
SERVERING
hæld geleen i glas eller de uhulede appelsinskaller(hvilket er meget dekorativt at skær i både når de skal serveres) køles mindst et par timer i køleskab. serveres til flæsk, lam, and, vildtretter og til dessert

 
BRUGERNES KOMMENTAR

jan svensson
11.03.2010, 19:34
den ser lækker ud .... men hvor meget sukker skal der bruges .. og kan det bruges til at hælde over en ostelag kage som gele til at hold på frugten der bliver lagt ovenpå


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Appelsingelè opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Appelsingelè fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Appelsingelè, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Rabarber- og stikkelsbærkage     Frikadeller med havregryn     Nemme pølsehorn     Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Banankage uden æg     Pastarør med laks og oregano flødesovs     Tunmousse      Grønne asparges med bacon     Marinade til kyllingfilet     Den bedste Kylling i Karry!     Pastaret i fad     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Røræg i ovn     Mangosalsa     Grov go'e boller     Grillspyd     Pasta Cabonara uden æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]