opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Appelsingelè

Appelsingelè

Appelsingelè
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(122)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.779
Visninger
151
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
12 blade husblas
2½ dl vand
4½ dl appelsinsaft(frisk)
½ dl citronsaft


SÅDAN GØR DU
udblød husblassen i koldt vand i ca 8-10 min
kog vand og sukker til en klar sukkerlage truk husblassen fri for vand, og tilsæt i dem varme sukkerlage, tilsæt så den siede appelsin og citronsaft.
SERVERING
hæld geleen i glas eller de uhulede appelsinskaller(hvilket er meget dekorativt at skær i både når de skal serveres) køles mindst et par timer i køleskab. serveres til flæsk, lam, and, vildtretter og til dessert
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

jan svensson
11.03.2010, 19:34
den ser lækker ud .... men hvor meget sukker skal der bruges .. og kan det bruges til at hælde over en ostelag kage som gele til at hold på frugten der bliver lagt ovenpå
 
Denne gode opskrift på Appelsingelè fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Appelsingelè, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Halloween kage kirkegård     Hjemmelavet modellervoks     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indisk Kyllingeret     Brownie med saltkaramel midte     Raclette med det hele     gammel Estrup gryde     Gulerodskage (Rå)     Den bedste Kylling i Karry!     Trylledej (ikke spiseligt)     irsk stuvning med svinekød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors Stegte sild i eddike     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Yoghurtboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]