opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Appelsingelè

Appelsingelè

Appelsingelè
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(122)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.585
Visninger
148
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
12 blade husblas
2½ dl vand
4½ dl appelsinsaft(frisk)
½ dl citronsaft


SÅDAN GØR DU
udblød husblassen i koldt vand i ca 8-10 min
kog vand og sukker til en klar sukkerlage truk husblassen fri for vand, og tilsæt i dem varme sukkerlage, tilsæt så den siede appelsin og citronsaft.
SERVERING
hæld geleen i glas eller de uhulede appelsinskaller(hvilket er meget dekorativt at skær i både når de skal serveres) køles mindst et par timer i køleskab. serveres til flæsk, lam, and, vildtretter og til dessert
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

jan svensson
11.03.2010, 19:34
den ser lækker ud .... men hvor meget sukker skal der bruges .. og kan det bruges til at hælde over en ostelag kage som gele til at hold på frugten der bliver lagt ovenpå
 
Denne gode opskrift på Appelsingelè fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Appelsingelè, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Laks med baconsvøb m. spinat og stegte bønner med hasselnødd     Vegetar Wok med stegte nudler     Bolognese     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gryderet til gæster     Estragonsovs     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Kalvekoteletter med rucola-salat & sauce med røde peberfrugt     Æblelikør     Citronfromage med hele æg     Hurtige Marengs      Grillet kyllingefilet     Forloren Hare med svinekød     svinemørbrad i gorgonzolasauce     Marineret kalkunbryst- helstegt     Svampet kanelkage     Boller med Perlesukker     Hjemmelavet koldskål     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Spagetti carbonara     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]