opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler

Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler

Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(470)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
229.611
Visninger
5.320
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca. 1,3 kg hamburgerryg
Vand
2 spsk stærk sennep
3 spsk brun farin
2 spsk rasp

Frisk persille
Frisk løvstikke
Friske porreblade
Frisk selleritop

ca. 1 kg kartofler
75 g stegemargarine
2 spsk finhakket løg
Groft Salt
Friskkværnet peber
Mild paprika
3 dl grønsagsbouillon
7,5 dl piskefløde
3 fed knust hvidløg


SÅDAN GØR DU
Bind persille, løvstikke, porreblade og selleritop sammen
til en mindre dusk, og størstedelen af stilkene/enderne
klippes af. Læg suppevisken til side og gem den til senere.

Evt.kan man udelade nogle af ovenstående urter efter smag og behag.

Tænd ovnen på 200 grader.
Skræl og skyl kartoflerne. Skær dem i tynde skiver.
Læg dem lagvis i et velsmurt ildfast fad.
Fordel løg, salt, og peber mellem lagene.
Skær 50 g margarine ud i småtern.
Pisk bouillon, fløde, hvidløg og paprika sammen til en tyk dressing.
Fordel margarineternene sammen med dressingen over kartoflerne.
Dæk fadet med låg eller alufolie.
Sæt fadet i ovnen på midterste rille i ca. 1 time.
Fjern låg/folie de sidste 20 min. i ovnen.

Læg hamburgerryggen i en tilpas stor gryde.
Hæld vandet over, så kødet lige er dækket.
Bring gryden i kog, afskum og tilsæt suppevisken

Dæmp varmen og læg låg på.
Kog hamburgerryggen ca. 20-30 min.
Sluk og lad den trække 20-30 min i suppen.
Fjern plastskindet/blæren efter kogningen.
Tør hamburgerryggen af med et rent viskestykke.
Læg den kogte, aftørrede hamburgerryg på risten i ovnen.
Sørg for at placere en bradepande på rillen under risten
til at opsamle saften fra kødet.
Bland sennep, 25 g margarine, farin og rasp og smør kødet
med denne blanding.
Sæt den midt i ovnen ved 250 grader i ca. 10 min til overfladen
er gylden, sprød og boblende.
Lad den stå og sunde sig i den slukkede ovn i ca. 10-15 min.
SERVERING
Kødet serveres skåret i skiver og lægges på et fad. Flødekartoflerne kan serveres som de er lige fra ovnen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

frederik
19.10.2008, 16:42
nice, min livret!!! =)


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Halve æbler med gelé.     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Grov go'e boller     Mormors Stegte sild i eddike     Oldes Kokoskranse     Børnenes kokoskugler     Svampet kanelkage     Gammeldaws æbleflæsk.     Knasende chokolade cornflakes     Tunmousse      Andebryst i ovn til mange     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Konfekt med Bailey     Den bedste Kylling i Karry!     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]